Açlık arzusu

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
Merhaba, bundan önceki konuyu 17 gün önce açmıştım ve iştahsızlık ile ilgiliydi şu anda ise tam tersi durmadan yemek yiyesim geliyor daha 15 dk önce yemek yedim ve film izliyordum halen o yemek yeme arzusu geliyor sürekli mutfağa atıyorum kendimi 2 gündür böyle nasıl durdurabilirim kendimi?

Yemek yeme arzusu gelse bile yeme çünkü aç değilsin bu şekilde yemeye devam edersen artık normal bir beslenme yaptığın zaman bile aç hissedeceksin karantina döneminde çok oluyordu bana mutfağın kapısını kitliyordum anahtarıda evde kim varsa ona veriyordum bu sayede yemek yiyemiyordum istesem de vermiyorlardı zaten.

Merhaba, bundan önceki konuyu 17 gün önce açmıştım ve iştahsızlık ile ilgiliydi şu anda ise tam tersi durmadan yemek yiyesim geliyor daha 15 dk önce yemek yedim ve film izliyordum halen o yemek yeme arzusu geliyor sürekli mutfağa atıyorum kendimi 2 gündür böyle nasıl durdurabilirim kendi mi?

Aynı durum bende de var bilen biri varsa yardım etsin.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı