Açlıktan ölen vegan!

Hocam 21 Temmuz'da yetersiz beslenmeden kaynaklı hastaneye yatırılıyor ve dün vefat ediyor

(Kaynak: Aykırı) Ben sadece okuduğum ve duyduğum kadarıyla eleştiri yaptım zaten.

Daha iyi araştırma yapmanızı öneririm hocam. İlk olarak "yetersiz beslenmenin" veganlık ile pek bir bağlantısı yok, kadın yanlış bir diyet yaptığı için ölüyor çok yüksek ihtimalle. Bir deri bir kemik kalmış zaten. Resmi ölüm raporu verilmediği sürece de ne için öldüğünü bilemeyiz tam olarak, ailesi enfeksiyondan bile şüpheleniyor. Yeterli beslenildiği sürece hiçbir beslenme türü insan öldürmez. İstisnalar hariç tabii ki.

Et yiyebilme konusuna girme hocam konudan saparız bir daha da dönemeyiz.

Veganlık aşırı abartı zamanla aynı şeyleri sürekli yediğin için miden bulanacak ve yemek yemeyeceksin ve sıkıntılar başlar vejetaryen biraz daha makul geliyor sadece et yemiyorsun.

Ve arkadaşlarının açıklamasına göre 7 yıldır 2 meyveyi düzenli olarak tüketiyormuş.

1- durian
2- jackfruit

Dediğim gibi sağlıksız diyet programı. Günümüzde çoğu insan böyle aslında, diyetisyene başvurmadan saçma sapan diyet programlarına inanıyorlar.

Hocam bu kadın istisna kendisi tedaviyi reddediyor buyurun kendi arkadaşlarının açıklaması.

Bir gün bunların eylemlerine, yürüyüşlerine gidip son paramla salam alıp yemek istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bir adam vardı kebap yiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…