BigYeti(D.Ö.H) Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 4 Ağustos 2020 #1 Açma/kapama tuşu olmayan PS3 nasıl çalıştırılır? Yardım eden herkese teşekkürler.
CyberHunter Kilopat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 198 Makaleler 1 4 Ağustos 2020 #2 Tuş olmasa bile tuşun altındaki anahtar duruyordur heralde. Kalem gibi ucu ince birşey ile bastırmayı denediniz mi?
Tuş olmasa bile tuşun altındaki anahtar duruyordur heralde. Kalem gibi ucu ince birşey ile bastırmayı denediniz mi?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2020 #3 Dualshock 3'ü önceden konsolunuza tanıttıysanız(Açıkken kabloyla bağlamanız yeterli.) konsolunuz kapalıyken Dualshock üstündeki PS tuşuna basarsanız konsol açılır.
Dualshock 3'ü önceden konsolunuza tanıttıysanız(Açıkken kabloyla bağlamanız yeterli.) konsolunuz kapalıyken Dualshock üstündeki PS tuşuna basarsanız konsol açılır.
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #4 Uzun süredir kullanmıyorum fakat benimki kullandığım zamanlarda kumandadan PS tuşuna basınca açılıyordu diye hatirliyorum.
Uzun süredir kullanmıyorum fakat benimki kullandığım zamanlarda kumandadan PS tuşuna basınca açılıyordu diye hatirliyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #5 Hocam hepsinde olması lazım. Dokunmatik olabilir. İyi bakın.
BigYeti(D.Ö.H) Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 4 Ağustos 2020 #6 Cruslan yaptım oldu sonra TV'ye takmak için fişten çektim tekrar denedim açılmadı bu arada tuş kartı yok yani basabileceğim yer yok.
Cruslan yaptım oldu sonra TV'ye takmak için fişten çektim tekrar denedim açılmadı bu arada tuş kartı yok yani basabileceğim yer yok.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2020 #7 BigYeti(D.Ö.H) dedi: Cruslan, yaptım oldu fakat sonra TV'ye takmak için fişten çektim tekrar denedim açılmadı. Bu arada tuş kartı yok yani basabileceğim yer yok. Genişletmek için tıkla... O zaman açamazsınız. Çünkü kumanda bu sefer televizyonu eşleştirir. Kumanda önceden eşlenmiş ise açabilirsiniz. Kumandayı sadece konsoldan şarj edin ve konsoldan başka bir yere USB kablosunu takmayın.
BigYeti(D.Ö.H) dedi: Cruslan, yaptım oldu fakat sonra TV'ye takmak için fişten çektim tekrar denedim açılmadı. Bu arada tuş kartı yok yani basabileceğim yer yok. Genişletmek için tıkla... O zaman açamazsınız. Çünkü kumanda bu sefer televizyonu eşleştirir. Kumanda önceden eşlenmiş ise açabilirsiniz. Kumandayı sadece konsoldan şarj edin ve konsoldan başka bir yere USB kablosunu takmayın.
BigYeti(D.Ö.H) Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 4 Ağustos 2020 #8 Arkadaşlar makineya düz kontak yapmak gibi bir yöntem var mı acaba? Kolu TV'ye bağlamadim PS3 TV'ye bağladim. Yani kolu TV'ye eşleştirme dim. Son düzenleme: 4 Ağustos 2020
Arkadaşlar makineya düz kontak yapmak gibi bir yöntem var mı acaba? Kolu TV'ye bağlamadim PS3 TV'ye bağladim. Yani kolu TV'ye eşleştirme dim.
runkillas Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #9 Hocam açabildiniz mi cihazı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 27 Haziran 2023 #10 Hocam PlayStation'a disk takarsan açılacaktır. Konunun eski konu olduğunu anca fark ettim.