Açma tuşu bozuk olan Galaxy M31s nasıl açılır?

Loveless

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, bir Samsung Galaxy M31s telefonumuz var, telefonun kilit tuşu bir süre önce bozuldu ve çalışmıyor ve servise vermek için bir fırsatımız olmadı. Bu akşam telefon şarjı bittikten sonra otomatik olarak kapandı, şu anda şarja taktığımızda şarjı doluyor fakat kilit tuşu bozuk olduğu için telefonu açamıyoruz. Ayrıca ses açma tuşları çalışıyor, acaba bu telefonu bu şekilde zorla açmamızın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, bir Samsung Galaxy M31s telefonumuz var, telefonun kilit tuşu bir süre önce bozuldu ve çalışmıyor ve servise vermek için bir fırsatımız olmadı. Bu akşam telefon şarjı bittikten sonra otomatik olarak kapandı, şu anda şarja taktığımızda şarjı doluyor fakat kilit tuşu bozuk olduğu için telefonu açamıyoruz. Ayrıca ses açma tuşları çalışıyor, acaba bu telefonu bu şekilde zorla açmamızın bir yolu var mıdır?

Benim telefonumunda kilit tuşu bozuk ben anahtarla bastırıyorum işe yarıyor bazen de şarjdayken tak çıkar yapınca açılıyor.

Uzun bir nesne ile (anahtar gibi) güç tuşuna basılı tutmayı deneyin eğer açılmazsa güç tuşu soketi düşmüş veya kırılmış olabilir.

Elimizle basmanın ne farkı var.

Eklemeyi unutmuşum dalgınlığıma gelmiş, güç tuşunu yerinden çıkarmayı veya çıkarmadan anahtar gibi bir nesneyle sertçe basmayı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı