Çözüldü Acnemix jel cildi düzeltmek yerine bozuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa aaa

Centipat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Yüzümde aşırı çok sivilce var. Dermatologa gittim acnemix jel ve differin jel verdiler. İkisini değişimli olarak 1 gün 1 gün olarak bu kullanmaya başladım şu an 1. haftasındayım sivilcelerim daha fazla çıkmaya başladı. Ne yapmam gerekiyor? Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sivilce için kullanılan krem, hap vs. ürünlerin neredeyse hepsi çalışma prensibi olarak başta sivilce kusması yaparak daha çok sivilce artışına, zamanla azalmaya yol açarak çalışır. Vücudun deposunu hızlı bir şekilde tüketip sürekli azar azar olmasındansa hızlıca tüketmesi gibi düşünebilirsiniz. Cildiye doktorunuzun sözünden çıkmayın. Ek bir kızarma, yanma, alerji durumunda ise kullanımı bırakıp doktorunuza danışın.
Sivilce için kullanılan krem, hap vs. ürünlerin neredeyse hepsi çalışma prensibi olarak başta sivilce kusması yaparak daha çok sivilce artışına, zamanla azalmaya yol açarak çalışır. Vücudun deposunu hızlı bir şekilde tüketip sürekli azar azar olmasındansa hızlıca tüketmesi gibi düşünebilirsiniz. Cildiye doktorunuzun sözünden çıkmayın. Ek bir kızarma, yanma, alerji durumunda ise kullanımı bırakıp doktorunuza danışın.

Çözüm

Hay sana kurban olayım reis içimde bir ukte vardı kaç gündür rahatlattın beni sivilcelerin çıkması o zaman sürecin iyi gittiğini gösteriyor anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…