Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 7 7700X İşlemci
32 GB 6000 Mhz Ram
1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD
Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı
ASUS ROG Strix X670E-A Anakart
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
Merhaba değerli Technopat sakinleri. Eskiden Mixcraft Pro Studio 7 kullanıyordum. Tekrar müzik üzerine çalışma yapmaya başlayacağım. Kullandığım programlar arasında bana göre en kullanışlı uygulama Mixcraft olduğu için bu program üzerinden devam etmek istiyorum fakat Acoustica'nın sitesinde fiyat 150 dolar olarak gösteriyor (Pro 9 versiyon). Bu fiyatlama bana göre fazla yüksek görünüyor. Bu sebeple Steam'de yer alan 8 Home studio versiyonunu almayı düşünüyorum.
Home versiyonu ile arada ciddi bir fark var mı? Pro versiyondaki tüm enstrümanların büyük çoğunluğuna erişebiliyor muyuz? Pluginler ve ses efektlerinde çok fazla fark var mı? Daha önceden kullanmış biri varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.compare chart (sitesinde yer alan Pro ile recoding Studio versiyonları) kısmında farkları düzgün bir şekilde göstermediği için bununla ilgili kaynak bulmaya çalışıyorum.
Home versiyonu ile arada ciddi bir fark var mı? Pro versiyondaki tüm enstrümanların büyük çoğunluğuna erişebiliyor muyuz? Pluginler ve ses efektlerinde çok fazla fark var mı? Daha önceden kullanmış biri varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.compare chart (sitesinde yer alan Pro ile recoding Studio versiyonları) kısmında farkları düzgün bir şekilde göstermediği için bununla ilgili kaynak bulmaya çalışıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: