Merhaba. Ben Windows 10 format attıktan sonra bütün güncellemeleri yaptım. Aygıt yöneticisine girdiğimde bilinmeyen aygıtın ve yanında sarı ünlemin olduğunu gördüm. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Aygıt bu şekilde.
ACPI\ATK0110\.
Hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ben yarın denediğimde size döneyim tekrar.
Söylediğiniz linke tıklayarak dosyayı indirdim fakat gözat'a tıkladığımda o dosyayı bulamıyorum Rar'dan çıkarmam mı gerekiyor? bu arada bilgisayarım windows 10 32 bit olması sıkıntı çıkarır mı?
Sorunu çözdüğünüz için mi çözüldü olarak işaretlediniz yoksa bildirim bana bildirim gitmesi için mi?
Eğer çözemediyseniz, son mesajına cevap olarak; cab dosyasını bir dizine çıkarın, daha sonra nereye çıkardıysanız o dizini seçip ileri butonuna basıp kuruluma başlayın. 32 bit olması sorun değil.
Sorunu çözdüğünüz için mi çözüldü olarak işaretlediniz yoksa bildirim bana bildirim gitmesi için mi?
Eğer çözemediyseniz, son mesajına cevap olarak; cab dosyasını bir dizine çıkarın, daha sonra nereye çıkardıysanız o dizini seçip ileri butonuna basıp kuruluma başlayın. 32 Bit olması sorun değil.
Teşekkür ederim abi kusura bakmayın siteyi tam olarak düzgün kullanamıyorum bazen. Yarın deneyeceğim dediğiniz şekilde yanlışlıkla basmışımdır farkında değildim.
Söylediğiniz şekilde yaptım ama hata verdi. Cihaz örneği yolunda
ACPI\ATK0110\1010110 bu şekilde yazıyor.
Donanım kimliklerinde ise resimdeki gibi başka sürücü olabilir mi?
Sorunum çözüldü Windows Update catalog linkinden Windows 8 yazanı indirdim. Aynı söylediğiniz şekilde yaptım ve yüklendi. Tekrardan teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.