BIOS ayarlarında gelişmiş seçenekleri bulamıyorum. Sadece VT-d disable yaptım ve Secure Boot =off. Diğer yapılması gereken ayarları benim BIOS'da bulamadım.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
O config ile çalışması gerek. Şöyle sorayım USB / Efı / Clover içinde başka config dosyası yok değil mi? Ayrıca bu verdiğim dosyayı RAR'dan çıkartıp USB / Efı / Clover içine atıp deniyorsun? Boot args kısmına -v ekleyip görsel gönderin. Duruma göre Inject Intel tek veya Inject Intel ve EDID ikisi birlikte işaretli olarak dene.
O config ile çalışması gerek. Şöyle sorayım USB / EFI / clover içinde başka config dosyası yok değil mi? Ayrıca bu verdiğim dosyayı rar'dan çıkartıp USB / EFI / clover içine atıp deniyorsun? Boot args kısmına -v ekleyip görsel gönderin. Duruma göre ınject Intel tek veya ınject Intel ve edıd ikisi birlikte işaretli olarak dene.