lastkeeper1 Centipat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 26 16 Ağustos 2021 #1 Tam olarak neyin driveri eksik olduğunu anlayamadım. Aygıt durumunda "bu aygıt için uyumlu sürücü yok." yazıyor. Driver Booster ile de bulamadım.
Tam olarak neyin driveri eksik olduğunu anlayamadım. Aygıt durumunda "bu aygıt için uyumlu sürücü yok." yazıyor. Driver Booster ile de bulamadım.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 16 Ağustos 2021 #2 lastkeeper1 dedi: Tam olarak neyin driveri eksik olduğunu anlayamadım. Aygıt durumunda "bu aygıt için uyumlu sürücü yok." yazıyor. Driver Booster ile de bulamadım. Eki Görüntüle 1140010 Genişletmek için tıkla... Anakartın ASUS sanırım? Anakartın sitesinden chipset sürücüsünü indirip kurun.
lastkeeper1 dedi: Tam olarak neyin driveri eksik olduğunu anlayamadım. Aygıt durumunda "bu aygıt için uyumlu sürücü yok." yazıyor. Driver Booster ile de bulamadım. Eki Görüntüle 1140010 Genişletmek için tıkla... Anakartın ASUS sanırım? Anakartın sitesinden chipset sürücüsünü indirip kurun.
lastkeeper1 Centipat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 26 17 Ağustos 2021 #3 Asus'un sitesinden anakartımın modelinin chipset sürücüsünü indirip kurdum ama bir değişiklik olmadı maalesef. Windows Update Catalog'dan aratarak yükledim ve çözüldü. Son düzenleme: 17 Ağustos 2021
Asus'un sitesinden anakartımın modelinin chipset sürücüsünü indirip kurdum ama bir değişiklik olmadı maalesef. Windows Update Catalog'dan aratarak yükledim ve çözüldü.