ACPI\VEN_HPQ&DEV_6001 ağ aygıtında kablosuz ağlar gözükmüyor

üyeadim

Centipat
Daha fazla  
Windows 10'dan Windows 8'e geçtim ve internet yok, açtığımda hiçbir ağ gözükmüyor. Biraz araştırma yaptım ancak anlamadım. Şu an telefondan konu açıyorum.

ACPI\VEN_HPQ&DEV_6001
ACPI\HPQ6001
HPQ6001.

Ayrıca ağ denetleyicisi ve bilinmeyen aygıtlarda ünlem işareti var.

Düzeltme Windows 8 değil, Windows 8.1'e geçtim.

Son düzenleme:
Bu attığın aslında Wireless'i açıp kapatan butonun sürücüsü. Eğer Wireless yoksa direkt olarak sürücünde sıkıntı vardır.

Şimdi yukarıdaki linkten cihazını bul, cihazının model detayları altındaki etikette yazar. Sonra İşlemci - Ekran kartı gibi sürücüler dışındaki tüm sürücüleri telefona indirin. Telefondan kablo ile dizüstünüze atın ve teker teker kurun.

Bu attığın aslında Wireless'i açıp kapatan butonun sürücüsü. Eğer Wireless yoksa direkt olarak sürücünde sıkıntı vardır.

Şimdi yukarıdaki linkten cihazını bul, cihazının model detayları altındaki etikette yazar. Sonra İşlemci - Ekran kartı gibi sürücüler dışındaki tüm sürücüleri telefona indirin. Telefondan kablo ile dizüstünüze atın ve teker teker kurun.
Şimdi yapacağım. Kurduktan sonra yeniden başlatmama gerek varmı?

Birde hangilerini indireyim?
  • BIOS-System Firmware (1)
  • Diagnostic (3)
  • Driver-Audio (6)
  • Driver-Graphics (10)
  • Driver-Keyboard, Mouse and Input Devices (12)
  • Driver-Network (11)
  • Driver-Storage (7)
  • Firmware (8)
  • Operating System-Enhancements and QFEs (1)
  • Software (1)
  • Software-HP Cloud Recovery (1)
  • Software-Solutions (2)
  • Utility-Tools (1)

Ayrıyetten hiç biri indirilmiyor. Bastığım halde.

Son düzenleme:
Sanırım bu ikisi problemi çözer. İndirmeme sebebi telefondan girmeniz olabilir. Bir de kablo ile telefonun internetini bilgisayara bağlamayı ve öyle indirmeyi deneyin.
Dediklerinizin bazısı kurtuldu kurulmayanlar ise THE driver iş not supported on this ON version (6.3.9600) hatasını verdi ve sonuç hüsran hala aynı. :(

Yardımcı olabilirmisiniz internet lazım ve tek bilgisayarım bu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı