Acpi\ven_pnp&dev_0c0a güncellenmiyor

Yasin Özbucak

Picopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series
RAM: 2 GB
İşlemci: AMD Athlon (tm) II P-320 Dual Core Processor
Bilgisayar: Asus X52DE
HDD: Hitachi HTS543216L9A300 (160 GB)
RAM
2 GB
SSD veya HDD modeli
Hitachi HTS543216L9A300
Ekran kartı
AMD Mobility Radeon HD 5000 Series
İşlemci
AMD Athlon(tm) II P320 Dual-Core Processor
Bilgisayarımın pilinin sürümünü manuel olarak güncellerken 'üçüncü parti ınf dosyası dijital imza bilgisi içermiyor' hatası geliyor ve güncellenmiyor. Bu konuda bilgisi olan veya biligisayarımın pili ile uyumlu olan bir sürücü yazılımı olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.

Donanım kimliği: acpi\ven_pnp&dev_0c0a
Sürücü ismi: Microsoft ACPI uyumlu denetim yönetmi pili.

Dosya Ekleri

• 20250130_122645.jpg
    20250130_122645.jpg
    342,2 KB · Görüntüleme: 32
Sürücü imzalanmadığı için böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz. İmzalanmayan sürücüler yüklenemez. Bu ayarı devre dışı bırakmak için yönetici olarak başlattığınız cmd'ye şu komutu girin:
bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS & bcdedit /set testsigning on
Windows 10 olsaydı farklı çözüm önerirdim ancak 8.1 kullanıyorsunuz belli ki. Unutmayın, bu komut bütünsel olarak imzalamayı devre dışı bırakacaktır.

Sürücü imzalanmadığı için böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz. İmzalanmayan sürücüler yüklenemez. Bu ayarı devre dışı bırakmak için yönetici olarak başlattığınız CMD'ye şu komutu girin:
bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS & bcdedit /set testsigning on
Windows 10 olsaydı farklı çözüm önerirdim ancak 8.1 kullanıyorsunuz belli ki. Unutmayın, bu komut bütünsel olarak imzalamayı devre dışı bırakacaktır.

Denedim sorun devam ediyor yine de değişen bir şey olmadı bilgisayarı yeniden başlatıp bir daha denesem olur mu ki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı