mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Normalde telefonda okuyordum bataryası arızalandı, neyse hiç Adobe kullanmadım o yüzden soruyorum programda gece modu var mı yoksa yok mu? Veya gece modu olan PDF açıcı önerisi alabilir miyim teşekkürler. Son düzenleme: 24 Ağustos 2021
Normalde telefonda okuyordum bataryası arızalandı, neyse hiç Adobe kullanmadım o yüzden soruyorum programda gece modu var mı yoksa yok mu? Veya gece modu olan PDF açıcı önerisi alabilir miyim teşekkürler.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Ağustos 2021 #2 Var ama sadece layout karanlık oluyor. Sayfayı yani içeriği değiştirmiyor. Görünüm altında bir yerlerdeydi.
Var ama sadece layout karanlık oluyor. Sayfayı yani içeriği değiştirmiyor. Görünüm altında bir yerlerdeydi.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #3 Berkay Davas dedi: Var ama sadece layout karanlık oluyor. Sayfayı yani içeriği değiştirmiyor. Görünüm altında bir yerlerdeydi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ancak bu kadar oluyor, göstereyim: Son düzenleme: 24 Ağustos 2021
Berkay Davas dedi: Var ama sadece layout karanlık oluyor. Sayfayı yani içeriği değiştirmiyor. Görünüm altında bir yerlerdeydi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ancak bu kadar oluyor, göstereyim: