Acrobat Reader güncellenmezse ne olur?

Ryznbaba

Picopat
Daha fazla  
Hocamlar oyun oynuyordum birden acrobat readerden bir ekran geldi ve şu yazıyor du: "Adobe Acrobat Reader'ı güncelleyin uygulamanızı otomatik olarak güncelleyemedik. Daha eski sürümlerde güvenlik ve performans düzeltmeleri bulunmuyor. En son sürümü indirmek için yardım Merkezi'ni ziyaret edin. Tanılama kodları: DC01" güncelleme yöntemlerine baktım fazla bir şey anlamadım güncellemezsem sıkıntı çıkar mı? (varsayılan PDF uygulamam değil) sıkıntı çıkarsa nasıl bir sıkıntı çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyük bir açık haberi henüz yayınlanmadı Acrobat ile ilgili, bir ara yapabilirsin.

Öyle büyük bir sıkıntı çıkmaz, çıkarsa en fazla Acrobat ile PDF'i açarsan PDF içine gömülecek bazı kodlar ile sistemlerin, bilgilerin ele geçirilmesi.

Çok büyük bir açık haberi henüz yayınlanmadı Acrobat ile ilgili, bir ara yapabilirsin.

Öyle büyük bir sıkıntı çıkmaz, çıkarsa en fazla Acrobat ile PDF'i açarsan PDF içine gömülecek bazı kodlar ile sistemlerin, bilgilerin ele geçirilmesi.
hocam güncel olup olmadığımı nerden görebilirim

hocam güncel olup olmadığımı nerden görebilirim
Bilmem, acrobatın kendisini açıp Help/Yardım kısmına bakabilirsin ya da arama motoruna Acrobat Reader güncelleme yazabilirsin, ona göre nereye tıklaman bakman gerektiğini gösterir sanırım. Tabi program ekle kaldırda da versiyon vardır ama son versiyonu bilmiyorsan neye yarar.

Bilmem, acrobatın kendisini açıp Help/Yardım kısmına bakabilirsin ya da arama motoruna Acrobat Reader güncelleme yazabilirsin, ona göre nereye tıklaman bakman gerektiğini gösterir sanırım. Tabi program ekle kaldırda da versiyon vardır ama son versiyonu bilmiyorsan neye yarar.
anladım hocam manuel olarak nasıl güncelleyebilirim

anladım hocam manuel olarak nasıl güncelleyebilirim
Program içerisinde güncellemeleri denetle diye bir seçenek var mı ona bakman gerek işte Help/yardım kısmından başla. Bazen Preferences/Settings/Ayarlar kısmında da olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı