yugimoto11 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Son versiyon olan "Adobe Acrobat reader - turkish (23.003.20269)" sürümünün kurulum dosyasına ihtiyacım var. .exe uzantılı olarak tıkladığımda direkt bu sürümü kurabilmek istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım, bu işin bir kısayolu yahut oluru var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023
Merhaba, Son versiyon olan "Adobe Acrobat reader - turkish (23.003.20269)" sürümünün kurulum dosyasına ihtiyacım var. .exe uzantılı olarak tıkladığımda direkt bu sürümü kurabilmek istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım, bu işin bir kısayolu yahut oluru var mıdır?
Çözüm magicspears 15 Ağustos 2023 Adobe - Download Adobe Acrobat Reader Download free Adobe Acrobat Reader software for your Windows, Mac OS and Android devices to view, print, and comment on PDF documents. get.adobe.com Buradan indirebilirsiniz.
Adobe - Download Adobe Acrobat Reader Download free Adobe Acrobat Reader software for your Windows, Mac OS and Android devices to view, print, and comment on PDF documents. get.adobe.com Buradan indirebilirsiniz.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.779 Çözümler 69 Yer İzmir 15 Ağustos 2023 #2 Adobe - Download Adobe Acrobat Reader Download free Adobe Acrobat Reader software for your Windows, Mac OS and Android devices to view, print, and comment on PDF documents. get.adobe.com Buradan indirebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
Adobe - Download Adobe Acrobat Reader Download free Adobe Acrobat Reader software for your Windows, Mac OS and Android devices to view, print, and comment on PDF documents. get.adobe.com Buradan indirebilirsiniz.
KS KS yugimoto11 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Menu>Yeni adobe readeri devre dışı bırak seçeneğine tıkladığım vakit arzu ettiğim ekranı bulabildim, teşekkür ederim. Bu günden sonra gelecek olan bütün updateleri bu gönderdiğiniz linkten indirebilirim sanırım, kolay gelsin... Artı 0 Eksi
Menu>Yeni adobe readeri devre dışı bırak seçeneğine tıkladığım vakit arzu ettiğim ekranı bulabildim, teşekkür ederim. Bu günden sonra gelecek olan bütün updateleri bu gönderdiğiniz linkten indirebilirim sanırım, kolay gelsin...