E eskecicekbey Hectopat Katılım 27 Ekim 2017 Mesajlar 96 5 Şubat 2019 #1 Acronis ile bilgisayar yedeklemesini biliyor musunuz? Windows 7'lerde ben yerlerini karıştırıyorum da yardımcı olur musunuz rica etsem? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2019
Acronis ile bilgisayar yedeklemesini biliyor musunuz? Windows 7'lerde ben yerlerini karıştırıyorum da yardımcı olur musunuz rica etsem?
ARI Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 252 Makaleler 1 Yer Bal Kovanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #2 Silinen üye dedi: Acronis ile bilgisayar yedeklemesini biliyor musunuz? Windows 7'lerde ben yerlerini karıştırıyorum da yardımcı olur musunuz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Yedeklemeyi nereye yapmak istiyorsunuz?
Silinen üye dedi: Acronis ile bilgisayar yedeklemesini biliyor musunuz? Windows 7'lerde ben yerlerini karıştırıyorum da yardımcı olur musunuz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Yedeklemeyi nereye yapmak istiyorsunuz?
E eskecicekbey Hectopat Katılım 27 Ekim 2017 Mesajlar 96 6 Şubat 2019 #3 iyi günler C diskini yedeklemek istiyorumda kimse yokmu acaba arı bey burdamısınız acaba Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2019
ARI Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 252 Makaleler 1 Yer Bal Kovanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #4 Silinen üye dedi: iyi günler C diskini yedeklemek istiyorumda kimse yokmu acaba arı bey burdamısınız acaba Genişletmek için tıkla... Bu linke bakmanızı öneririm.
Silinen üye dedi: iyi günler C diskini yedeklemek istiyorumda kimse yokmu acaba arı bey burdamısınız acaba Genişletmek için tıkla... Bu linke bakmanızı öneririm.
E eskecicekbey Hectopat Katılım 27 Ekim 2017 Mesajlar 96 6 Şubat 2019 #5 arı bey kuramadım bilgisayarı yedekleyemedim.Lisans anahtarı istiyor
ARI Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 252 Makaleler 1 Yer Bal Kovanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #6 Silinen üye dedi: arı bey kuramadım bilgisayarı yedekleyemedim.Lisans anahtarı istiyor Genişletmek için tıkla... Google'den gerekli araştırmayı, lisanslama işlemi için yapabilirsiniz.
Silinen üye dedi: arı bey kuramadım bilgisayarı yedekleyemedim.Lisans anahtarı istiyor Genişletmek için tıkla... Google'den gerekli araştırmayı, lisanslama işlemi için yapabilirsiniz.
E eskecicekbey Hectopat Katılım 27 Ekim 2017 Mesajlar 96 6 Şubat 2019 #7 Arı bey team atsam bu seferlik öğretseniz olurmu
ARI Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 252 Makaleler 1 Yer Bal Kovanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #8 Silinen üye dedi: Arı bey team atsam bu seferlik öğretseniz olurmu Genişletmek için tıkla... Yüklemiş olduğun acronis sürüm bilgilerini yaz ben senin yerine araştıracağım.
Silinen üye dedi: Arı bey team atsam bu seferlik öğretseniz olurmu Genişletmek için tıkla... Yüklemiş olduğun acronis sürüm bilgilerini yaz ben senin yerine araştıracağım.
E eskecicekbey Hectopat Katılım 27 Ekim 2017 Mesajlar 96 6 Şubat 2019 #9 acronis true image 2019 abi nasıl yapacağım bilemiyorum yedeklemesini öğretseniz arı bey yedeklemeyi beraber yapsak olurmu acaba flash belleğe Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2019
acronis true image 2019 abi nasıl yapacağım bilemiyorum yedeklemesini öğretseniz arı bey yedeklemeyi beraber yapsak olurmu acaba flash belleğe
mehmetari Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #10 Silinen üye dedi: Acronis ile bilgisayar yedeklemesini biliyor musunuz? Windows 7'lerde ben yerlerini karıştırıyorum da yardımcı olur musunuz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu video size yardımcı olabilir.
Silinen üye dedi: Acronis ile bilgisayar yedeklemesini biliyor musunuz? Windows 7'lerde ben yerlerini karıştırıyorum da yardımcı olur musunuz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu video size yardımcı olabilir.