Elektronik Acronis True Image for Western Digital yazılımı bedava

Makaleler
7
Yer
Türkiye
Eğer bilgisayarınızda WD veya SanDisk marka disk kullanıyorsanız Acronis True Image for Western Digital 2021 sürümü bedava. Aşağıdaki linkten indirip yüklerseniz 5 yıllık bir lisans tanımlıyor. Kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli. Detaylı bilgi ve indirme için:
Disk yedekleme ve koruma için güzel yazılımdır. Kaçırmayın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
WD Green M.2 SSD var, formattan önce yedeklemek için falan mı kullanılıyor mu? Korumadan kastınız nedir?

WD Green M.2 SSD var, formattan önce yedeklemek için falan mı kullanılıyor mu? Korumadan kastınız nedir?
Ürün sayfasında yazan:
"Acronis True Image for Western Digital, işletim sistemleri ve uygulamalardan ayarlara ve bireysel dosyalara kadar her şeyi hem PC hem de Mac bilgisayarlar için destekleyerek yedekleme sağlar."

Bu kampanya uzun zamandır zaten var, WD'nin her yıl Acronis ile anlaşması yenileniyor. Yani bu yeni bir şey değil ama hiç yoktan haberi olmayanlar adına bildirim niteliğinde olur. Örnek olarak 2013, 2014 ve 2016 yılındaki haberlerde yine WD diskler için bu yazılımın ücretsiz olduğu söylenmiş:

Teşekkürler bilgi için
Denildiği gibi disk klonlama/yedekleme amaçlı kullanılıyor genelde. Yine fidye yazılımları gibi çeşitli virüsler için de bir koruma sistemi mevcut.

Hem SanDisk hem WD kullanıyorum ama daha önce haberim olmamıştı, teşekkür ederim, indiriyorum.
Yine de fiziksel depolamalar yerine bulut tabanlı depolamaları öneririm herkese. OneDrive gibi Windows'a entegre sistemler hem canlı yedekleme sağlıyor, hem de uzaktayken dosyalarınıza telefondan veya internetten erişim sağlayabiliyorsunuz. OneDrive kullanmaya başladığımdan beri flash bellek ve SD kart kullanmıyorum. Arşiv amaçlı ve uzun süre ihtiyacım olmayacak dosyaları da sadece bulutta tutup diskimde yer açabiliyorum. Herkese öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…