Açtığım Dosyalar ve Bazı Programlar Kapanıyor

Merhaba, arkadaşlar 1-2 saat önce oynadığım oyun dondu ve kapatmak zorunda kaldım daha sonra tekrar oyuna girdim yine bir süre sonra dondu. En son Word ve WordPad'den dosyalar açtım onlarda 3-5 saniye içinde kapanıyor. ( SSD: Samsung EVO 860, Ekran kartı: 1660 Ti, Bellek: 16 GB)

AV Taraması yapınız. Veya bir uzmana danışın derim

Hiç açık kaynak kodlu bir şey indirmedim ki. Toolbar bulaştı desem önce tarayıcı da etkisini gösterirdi. (Sistem daha 1 senelik.)
Kanka bir şey indirmesen bile sitelerden virüs bulaşabiliyor. Ben Dosya.tc den dosya indircektim indir'e basmadan kaspersky indirme reddedildi bağlantınız güvenli değil vb. bir sürü uyarı verdi. Sen yine de AV taraması yap.

Kanka bir şey indirmesen bile sitelerden virüs bulaşabiliyor. Ben Dosya.tc den dosya indircektim indir'e basmadan kaspersky indirme reddedildi bağlantınız güvenli değil vb. bir sürü uyarı verdi. Sen yine de AV taraması yap.
Düzenli tarama zaten yapıyorum, (az önce yine yaptım) alt ağ maske kontrolü de yapıyorum zaten virüs bulaşacak bir durum yok yani. Chkdsk yaptım bazı Windows dosyalarında hasar oluşmuş onları düzeltti şimdilik sorun çözüldü gibi ama umarım yinelemez.

Düzenli tarama zaten yapıyorum, (az önce yine yaptım) alt ağ maske kontrolü de yapıyorum zaten virüs bulaşacak bir durum yok yani. Chkdsk yaptım bazı Windows dosyalarında hasar oluşmuş onları düzeltti şimdilik sorun çözüldü gibi ama umarım yinelemez.
Umarım :)

Sorun tekrar vuku buldu ve maalesef bu sefer düzeltemiyorum da ne olduğu hakkında da hiçbir fikrim yok. İnternet tarayıcıları hariç neredeyse hiçbir şey açamıyorum. Bir kaç defa program kaldırmaya çalıştım onu da yapamıyorum...

Sorun tekrar vuku buldu ve maalesef bu sefer düzeltemiyorum da ne olduğu hakkında da hiçbir fikrim yok. İnternet tarayıcıları hariç neredeyse hiçbir şey açamıyorum. Bir kaç defa program kaldırmaya çalıştım onu da yapamıyorum...
Kanka uzman birisine danış ya da tek çağre FORMAT

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı