E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 10 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar eski bir laptopumda ben yaptığımı hatırlamıyorum. Bir işlemden sonra açmaya çalıştığım her program Internet Explorer ile açılmaya başladı. Format atmadan bir çözüm yolu bulmam gerek. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Arkadaşlar eski bir laptopumda ben yaptığımı hatırlamıyorum. Bir işlemden sonra açmaya çalıştığım her program Internet Explorer ile açılmaya başladı. Format atmadan bir çözüm yolu bulmam gerek. Şimdiden teşekkürler.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 10 Aralık 2020 #2 Varsayılan tarayıcı olarak kullandığınız tarayıcıyı ayarlayın. Chrome'u varsayılan tarayıcınız yapma - Bilgisayar - Google Chrome Yardım Chrome'u varsayılan tarayıcınız yaparsanız tıkladıÄınız baÄlantılar mümkün olduÄunda otomatik olarak Chrome'da açılır. Bazı ülkelerde varsayılan tarayıcınızı seçmeniz istenebilir. Varsayılan tarayıcı support.google.com
Varsayılan tarayıcı olarak kullandığınız tarayıcıyı ayarlayın. Chrome'u varsayılan tarayıcınız yapma - Bilgisayar - Google Chrome Yardım Chrome'u varsayılan tarayıcınız yaparsanız tıkladıÄınız baÄlantılar mümkün olduÄunda otomatik olarak Chrome'da açılır. Bazı ülkelerde varsayılan tarayıcınızı seçmeniz istenebilir. Varsayılan tarayıcı support.google.com
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 10 Aralık 2020 #3 Maalesef hocam sorun hala devam ediyor masaüstüne bir şey kurduğumda direk internet explorer imleci çıkıyor üstünde.
Maalesef hocam sorun hala devam ediyor masaüstüne bir şey kurduğumda direk internet explorer imleci çıkıyor üstünde.