Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 5 Eylül 2019 #1 Bir konu açıyorum ve hiçbir cevap veya yanıt gelmiyor. Bu durumu çözmenin yolu var mı? Lejax dedi: Bir konu açıyorum ve hiçbir cevap veya yanıt gelmiyor. Bu durumu çözmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yani demek istediğim yardım almam gereken yerde kimseye ulaşamıyorum.
Bir konu açıyorum ve hiçbir cevap veya yanıt gelmiyor. Bu durumu çözmenin yolu var mı? Lejax dedi: Bir konu açıyorum ve hiçbir cevap veya yanıt gelmiyor. Bu durumu çözmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yani demek istediğim yardım almam gereken yerde kimseye ulaşamıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Eylül 2019 #2 Lejax dedi: Bu durumu çözmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Öne çıkar butonunu kullanabilirsiniz. Böylelikle konu daha fazla kişiye ulaşır.
Lejax dedi: Bu durumu çözmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Öne çıkar butonunu kullanabilirsiniz. Böylelikle konu daha fazla kişiye ulaşır.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 5 Eylül 2019 #3 MF dedi: Öne çıkar butonunu kullanabilirsiniz. Böylelikle konu daha fazla kişiye ulaşır. Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkür ederim.
MF dedi: Öne çıkar butonunu kullanabilirsiniz. Böylelikle konu daha fazla kişiye ulaşır. Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkür ederim.
A Alone Person Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Eylül 2019 #4 MF dedi: Öne çıkar butonunu kullanabilirsiniz. Böylelikle konu daha fazla kişiye ulaşır. Genişletmek için tıkla... Öne çıkar butonunun herhangi bir süresi var mı? Kendi açtığım konuyu öne çıkarmak istedim ama öyle bir buton bulamadım. Düzenleme : Buton aşağılarda kalıyormuş. Mobilde siteyi kullanırken fark edememişim.
MF dedi: Öne çıkar butonunu kullanabilirsiniz. Böylelikle konu daha fazla kişiye ulaşır. Genişletmek için tıkla... Öne çıkar butonunun herhangi bir süresi var mı? Kendi açtığım konuyu öne çıkarmak istedim ama öyle bir buton bulamadım. Düzenleme : Buton aşağılarda kalıyormuş. Mobilde siteyi kullanırken fark edememişim.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 5 Eylül 2019 #5 Alone Person dedi: Öne çıkar butonunun herhangi bir süresi var mı? Genişletmek için tıkla... Günde 3 kere kullanım hakkı var. 3. kullanımdan sonra uyarı verir.
Alone Person dedi: Öne çıkar butonunun herhangi bir süresi var mı? Genişletmek için tıkla... Günde 3 kere kullanım hakkı var. 3. kullanımdan sonra uyarı verir.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.826 5 Eylül 2019 #6 Öne çıkar butonu tam olarak nerde yazıyor?
A Alone Person Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Eylül 2019 #7 Silinen üye dedi: Öne çıkar butonu tam olarak nerde yazıyor? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ekran görüntüsünde "Bir an içinde" yazan butonun yerinde bulabilirsin. Daha yeni konumu öne çıkardığım için "Bir an içinde" yazmakta.
Silinen üye dedi: Öne çıkar butonu tam olarak nerde yazıyor? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ekran görüntüsünde "Bir an içinde" yazan butonun yerinde bulabilirsin. Daha yeni konumu öne çıkardığım için "Bir an içinde" yazmakta.