Elimde bulunan kasa eskidiği için yeni bir kasa almaya karar verdim. Sizce Z3 Plus mı almalıyım yoksa Z12 Plus mı? Havalandırma bakımından hangisi daha iyi? Ben Z12 Plus'tan yanayım fakat düşüncelerinizi bekliyorum.
İlk olarak "Casper pişmanlıktır" diyeceğim ama zamanında fiyatına ve özelliklerine göre uygun olup aldanıp almıştım. Çoğu şikayet sitesinde 5-6 aya arıza verdiğini gördüm ama bayağı bayağı 3 yıl kullanmışım :) bu haftaya kadar cihazda sorun yoktu en son geçen pazar günü Excel'de dosya...
Şimdi benim aklıma bir şey takıldı AMD yeni ekran kartı çıkarmıştı biliyorsunuz. Diyorlar ki AMD RX 460 NVİDİA GTX 950 de iyiymiş sizce her açıdan hangisi iyi?
Şimdi benim aklıma bir şey takıldı AMD yeni ekran kartı çıkarmıştı biliyorsunuz. Diyorlar ki AMD RX 460 NVİDİA GTX 950 de iyiymiş sizce her açıdan hangisi iyi?
Valla ben küçüklükten beri hayal kuruyordum. @Akif 'in face grubuna girince biraz anlamaya başladım. Kendimce hayaller kurdum. 2017 de ilk adımı vatanda, stok bitirme, indirim olunca 188 TL ye Xigmatek Soumdwave xcp 500w kasayı almakla attım sonrası geldi. Gpuya param yetmedi bende "allıpta napçan" dedim kaldı.