Action oyun kaydı modundayken oyunları algılamıyor

XENOARES

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: MSI MPG B550 Gaming Plus, CPU: AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz, GPU: Asus Rog Strix RTX 3060 OC 12GB, RAM: G.SKILL Trident Z NEO 2x16=32 GB 3600MHz, DISK: Crucial P3 Plus NVMe M.2 SSD, PSU: RAMPAGE 750W BRONZE 80+, CASE: MSI MAG PANO 100R PZ WHITE RGB TEMPERED GLASS USB 3.2 ATX MID TOWER, [ALIENWARE 360 Hz 0.5 ms MONITOR]
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkese selamlar. Oyun kayıtlarımı mirillis Action! Programı ile kaydediyordum fakat sabah bilgisayarı açıp kayda girmek istediğimde programın hiçbir oyunu algılamadığını gördüm. Program oyunları algıladığında sağ üstte FPS göstergesi çıkardı fakat şu an bir türlü o gösterge gelmiyor hiçbir oyunda. Sadece bu da değil. Discord'da ve Skype'ta yayın açarken de benzer bir olay oluyor. Discord'da yayın açtığımda arkadaşlarım onların tabiriyle art arda sıralanmış ekran fotoğrafları gördüklerini yani 5 saniyede 1 kare gördüklerini söylüyorlar. Skype'ta ise sadece beyaz bir ekran görünüyor ve ekran yayını hiçbir şekilde veremiyorum. Sorunun nedeninin bence şu olduğunu düşünüyorum; kayıt programım açıkken ekran kartı Driver'ını güncellemiştim ve aradan 2 gün geçtikten sonra kayıt programımı açtığımda bu sorun ile karşılaştım fakat sorunumun bu olduğundan tam emin değilim. Konu hakkında bilgisi olan hocalarımdan yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı