C Cihat Ziyaretçi 23 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar oyun içi video çekmek istiyorum ancak videoyu çektikten sonra bakıyorum ki oyun oynadığım kısımlar siyah ekran görünüyor. Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar oyun içi video çekmek istiyorum ancak videoyu çektikten sonra bakıyorum ki oyun oynadığım kısımlar siyah ekran görünüyor. Nasıl çözebilirim?
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2013 #2 Video programının oyunu algıladığına emin misin? Artı 0 Eksi
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2013 #4 O programa göre değişiklik gösterebilecek birşey, ama araştırdığım ve öğrendiğim kadarıyla Action'da böyle birşey olmuyor. Artı 0 Eksi
O programa göre değişiklik gösterebilecek birşey, ama araştırdığım ve öğrendiğim kadarıyla Action'da böyle birşey olmuyor.
KS KS C Cihat Ziyaretçi 23 Kasım 2013 #5 Sorun recording video seçeneğindeymiş hocam . Yarım saat boyunca masaüstünü çekmişim. Software mode seçmeliymişim. Artı 0 Eksi
Sorun recording video seçeneğindeymiş hocam . Yarım saat boyunca masaüstünü çekmişim. Software mode seçmeliymişim.