Action! vs Bandicam

Burhan61

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\
Meslek
Öğrenci
Sizce hangisi daha iyi olur? Önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle genel olarak ne için kullanmak istiyorsunuz? Yayın yapmak için mi? Kaydettiğiniz videoları arkadaşlarınızla paylaşmak veya bunlar üzerinden edit yapmak için mi? Kullanım amacınızı ve istediğiniz yazılımdan tam olarak neler beklediğinizi veya istediğinizi belirtmiş olmanız gerekiyor.

Kullanım amacınız ne olursa olsun ekran kartının kendi yazılımı ve ''⊞ Win + G'' kısayoluyla açabileceğiniz Microsoft Game Bar; belirttiğiniz iki yazılımdan da çok daha iyidir. Ekstra olarak şimdiye kadar hiç kullanmadım ve arayüzünü de açıkçası basit kullanım açısından çok karışık buluyorum ama OBS'de epey önerilen ve kaliteli bulunan yazılımlar arasındadır.

İlla belirttiklerinizden birisini seçmemizi istersen eğer Bandicam seçerdim. Daha pratik, sade, kullanımı kolay, Türkçe dil seçeneğine sahip, sürekli güncellemeler ile desteklenen ve uzun zamandır bu sektörde olan kaliteli bir yazılım. Eğer yanılmıyorsam ücretli sürümü de o kadar pahalı değildi diye aklımda kalmış.

Kişisel tavsiyem: Daha özelleştirilebilir bir şey aramıyorsanız ve ekran kartınız çok eski değilse, ekran kartınızın yazılımından faydalanmak her zaman daha iyi ve etkilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…