Ö Özdemirbey Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 99 24 Eylül 2020 #1 Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen.com yakında. Son düzenleme: 24 Eylül 2020
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 24 Eylül 2020 #2 Tamam da nedir bu?
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #3 BalikŞuşişi dedi: Tamam da nedir bu? Genişletmek için tıkla... Dijital yayıncılık platformu. Netflix ve Amazon Prime Video gibi. Fakat içerikleri farklı olacakmış açıklamalara göre. Bakacağız...
BalikŞuşişi dedi: Tamam da nedir bu? Genişletmek için tıkla... Dijital yayıncılık platformu. Netflix ve Amazon Prime Video gibi. Fakat içerikleri farklı olacakmış açıklamalara göre. Bakacağız...
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 24 Eylül 2020 #4 Özdemirbey dedi: Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen.com yakında. Genişletmek için tıkla... Soyadını yanlış yazmak ile beraber bu nedir?
Özdemirbey dedi: Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen.com yakında. Genişletmek için tıkla... Soyadını yanlış yazmak ile beraber bu nedir?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 24 Eylül 2020 #5 Furkaninkosesi dedi: Dijital yayıncılık platformu. Netflix, Amazon Prime Video... gibi Genişletmek için tıkla... Umarım Türkiye özel fiyat olur .
Furkaninkosesi dedi: Dijital yayıncılık platformu. Netflix, Amazon Prime Video... gibi Genişletmek için tıkla... Umarım Türkiye özel fiyat olur .
Ö Özdemirbey Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 99 24 Eylül 2020 #6 Dryus dedi: Soyadını yanlış yazmak ile beraber bu nedir? Genişletmek için tıkla... Klavye biraz sıkıntılı benim
Dryus dedi: Soyadını yanlış yazmak ile beraber bu nedir? Genişletmek için tıkla... Klavye biraz sıkıntılı benim
Fuat Ergin Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 23 24 Eylül 2020 #7 Özdemirbey dedi: Klavye biraz sıkıntılı benim Genişletmek için tıkla... Klavyede ı harfi mi yok? Sıkıntılı olması, düzgün yazmaman anlamına gelmez.
Özdemirbey dedi: Klavye biraz sıkıntılı benim Genişletmek için tıkla... Klavyede ı harfi mi yok? Sıkıntılı olması, düzgün yazmaman anlamına gelmez.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.409 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #8 Tüm dünya genelinde faaliyet gösteren bir proje olursa tutabilir ancak sadece ülkemizde çıkış yapacaksa büyük ihtimal Netflix gibi bir seviyeye erişemeyeceğini düşünüyorum. Reklamını fazla yapmaları gerekir.
Tüm dünya genelinde faaliyet gösteren bir proje olursa tutabilir ancak sadece ülkemizde çıkış yapacaksa büyük ihtimal Netflix gibi bir seviyeye erişemeyeceğini düşünüyorum. Reklamını fazla yapmaları gerekir.
Ö Özdemirbey Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 99 24 Eylül 2020 #9 Fuat Ergin dedi: Klavyede ı harfi mi yok? Sıkıntılı olması, düzgün yazmaman anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Klavye tuşlara tıklıyorum bazen çalışmıyor takılıyor düzelttim
Fuat Ergin dedi: Klavyede ı harfi mi yok? Sıkıntılı olması, düzgün yazmaman anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Klavye tuşlara tıklıyorum bazen çalışmıyor takılıyor düzelttim
Fuat Ergin Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 23 24 Eylül 2020 #10 Özdemirbey dedi: Klavye tuşlara tıklıyorum bazen çalışmıyor takılıyor düzelttim Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, haklısınız. Kusura bakmayın.
Özdemirbey dedi: Klavye tuşlara tıklıyorum bazen çalışmıyor takılıyor düzelttim Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, haklısınız. Kusura bakmayın.