Sa As 1234 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Ad aware antivirüs güvenli mi? İyi mi demiyorum bakın. Güvenli mi? Yani antivirüs görünümü altında başka şeyler çeviriyor mu?
Ad aware antivirüs güvenli mi? İyi mi demiyorum bakın. Güvenli mi? Yani antivirüs görünümü altında başka şeyler çeviriyor mu?
A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #2 Sa As 1234 dedi: Ad aware antivirüs güvenli mi? İyi mi demiyorum bakın. Güvenli mi? Yani antivirüs görünümü altında başka şeyler çeviriyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim açımdan sağlam bir antivirüs programına benzemiyor ama tabiki araştırmak en iyisi.
Sa As 1234 dedi: Ad aware antivirüs güvenli mi? İyi mi demiyorum bakın. Güvenli mi? Yani antivirüs görünümü altında başka şeyler çeviriyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim açımdan sağlam bir antivirüs programına benzemiyor ama tabiki araştırmak en iyisi.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 16 Haziran 2021 #3 Çok eskilerden gelen bir anti-malware yazılımıdır kendisi. Güvenlidir ama yeterli olur mu bilemem şu zamanda.
Çok eskilerden gelen bir anti-malware yazılımıdır kendisi. Güvenlidir ama yeterli olur mu bilemem şu zamanda.