K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.710 Makaleler 3 Çözümler 88 22 Ekim 2020 #11 Bu konuyu düzenleyen bir kanun yok. O halde yasak değildir.
megu Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 22 Ekim 2020 #12 bilinçli pars dedi: Yasal olmayan o kadar kötü şeyleri yapanlar var ki... Onları bırakıp AdBlocker'a mı düştünüz? Genişletmek için tıkla... Aynen.
bilinçli pars dedi: Yasal olmayan o kadar kötü şeyleri yapanlar var ki... Onları bırakıp AdBlocker'a mı düştünüz? Genişletmek için tıkla... Aynen.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.669 Makaleler 21 Çözümler 97 22 Ekim 2020 #13 Zorunluluk bile artık.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 22 Ekim 2020 #14 Recep Baltaş dedi: Yasal ama Nano Ad Blocker kullandıysanız verileriniz çalındı, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bende sabahtan beri kurmaya çalışıyorum, buradan birisi önermişti. 3 aydır yüklüydü. En azından bilgisayardan hiç alışveriş yapmadım.
Recep Baltaş dedi: Yasal ama Nano Ad Blocker kullandıysanız verileriniz çalındı, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bende sabahtan beri kurmaya çalışıyorum, buradan birisi önermişti. 3 aydır yüklüydü. En azından bilgisayardan hiç alışveriş yapmadım.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 22 Ekim 2020 #15 FISTIK SARMA dedi: Nano diye üzerinde yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam AdBlock yüklemek mi istiyorsunuz. uBlock Origin yükleyin bitsin gitsin.
FISTIK SARMA dedi: Nano diye üzerinde yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam AdBlock yüklemek mi istiyorsunuz. uBlock Origin yükleyin bitsin gitsin.
344908 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 142 22 Ekim 2020 #16 Adblocker yıllar önce kullanmıştım ama artık kullanmıyorum bazı şeyleri engellediği için, link geçerken mesela shortenerlerde problem yapıyor. Ama sayın Recep Baltaş'ın da dediği gibi nano kullanıyorsanız geçmiş olsun.
Adblocker yıllar önce kullanmıştım ama artık kullanmıyorum bazı şeyleri engellediği için, link geçerken mesela shortenerlerde problem yapıyor. Ama sayın Recep Baltaş'ın da dediği gibi nano kullanıyorsanız geçmiş olsun.