eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 924 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 1 senedir ADC mainim ve Twitch oynuyorum ama lig atlayamıyorum. Meta ADC karateri önerebilir misiniz? Şu an Samira oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2025
1 senedir ADC mainim ve Twitch oynuyorum ama lig atlayamıyorum. Meta ADC karateri önerebilir misiniz? Şu an Samira oynuyorum.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 4 Şubat 2025 #2 eymen.dll dedi: 1 senedir ADC mainim ve Twitch oynuyorum ama lig atlayamıyorum. Meta ADC karateri önerebilir misiniz? Şu an Samira oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Vayne oyna kıte atabılıyorsan.
eymen.dll dedi: 1 senedir ADC mainim ve Twitch oynuyorum ama lig atlayamıyorum. Meta ADC karateri önerebilir misiniz? Şu an Samira oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Vayne oyna kıte atabılıyorsan.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 30 Mayıs 2025 #4 Önemli olan aslında yanındaki destek. Twitch-Lulu ya da Twitch'in yanına kalkan, hız verebilecek herhangi şampiyon olsa iş yapar. Twitch'in yanında Brand gibi suplar olursa da olmaz.
Önemli olan aslında yanındaki destek. Twitch-Lulu ya da Twitch'in yanına kalkan, hız verebilecek herhangi şampiyon olsa iş yapar. Twitch'in yanında Brand gibi suplar olursa da olmaz.