Ad.doubleclick.net ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı hatası

Katılım
11 Mart 2014
Mesajlar
1.508
Çözümler
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bazı web sitelerine girdiğimde aşağıdaki resimde gördüğüm hatayı alıyorum, sanırım trojan falan bulaştı Antivirüs kullanmıyorum, bir kaç programla tarama yaptım bir kaç bir şey buldu sildim fakat sorun hala düzelmedi üstelik her zaman kurduğum programları kuruyorum, hatta bir sorundan dolayı dün format attım biraz araştırdım fakat çok bilgi yok bu konuda ne yapmamı önerirsiniz?

EditorOverview.png


Kullandığım programlar :

EditorOverview 2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Complete Internet Repair ile tüm seçenekleri seçip onarım deneyin. Telefonunuzdan siteye girebiliyorsanız ağ sürücülerinizi güncelleyin. Driver güncelleyici kullanıyorsanız kaldırın. IOBit aracı kuruluysa tamamını kaldırın.(Unlocker görüyorum, o kalabilir.)

Complete Internet Repair'den "hosts" dosyasını temizletmezseniz kendiniz temizleyin ve deneyin.

En son aşama olarak clean boot deneyin. Sorun çözülmezse her zaman kurduğunuz programların bir listesini görmek istiyorum.
https://support.microsoft.com/en-us/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows
 
Tamam deneyeceğim, resimde gördükleriniz her zaman kurduğum programlardır.
Sorunun kaynağını sanırım hosts'dan kaynaklanıyor baktığımda ağzına kadar saçma sapan adresler vardı hepsini sildim şuan hata almıyorum. Dostum yardımın için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı