Ad soyad ile bilgiler öğrenilebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ardaa41

Hectopat
Geçen hafta sanırım arkadaşım bir adamla kavga etmiş, adamlar küfür etti bolca. Sonra biz hiçbir şey demedik adamlar bazı ünlü kişilerin bir programa ad soyadını girdiler. Nerede ne zaman doğduğu T.C. kimlik no vs. çıktı. Acaba bu uygulama yasal mı? Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
2016 yılında 60 milyon kullanıcının verisi Rus hackerlar tarafından sızdırıldı ve halka açık bir şekilde paylaşıldı. Bunu bir takım veritabanları kullanarak öğrenebiliyorsun. Ancak bu işlem yasal değil, siber suçlara giriyor. Böyle bir durumda hapis cezası kesindir.

Mümkün olduğunu biliyorum benim tek anlatmak istediğim bu programlar scam. Ad soyad gir işte %100 ev adresi, T.C. Kimlik bulucusu diye program yok.

Hocam sanıyorum ki "adı lazım değil"data. SQL dosyasını açan basit bir program yazmışlar. Ve evet dediğiniz gibi bu programlar güvenli değil. İçine RAT ekleyip millete salıyorlar.

Hocam sanıyorum ki "adı lazım değil"data. SQL dosyasını açan basit bir program yazmışlar. Ve evet dediğiniz gibi bu programlar güvenli değil. İçine RAT ekleyip millete salıyorlar.

Bunu anlatmaya çalışıyorum ayrıca böyle bir program olsa bile her yerde erişemezsin. Bulunmaz demiyorum herkesin bilgileri zaten açığa çıkmıştı.

Sınıf arkadaşın olduğu için her şeyini biliyorsundur zaten, ayrıca işlediğim suçları halka açık bir şekilde yayman hiç etik ve havalı değil zaten yakında seni alırlar itiraf ettiğin için geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…