AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Eylül 2021 #11 Bir şey olmaz, takılma bu kadar. Adamın kendi davası, kendi problemi.
A akilios Yoctopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #12 JustNobody dedi: Davası olan kişiyi arayınca neden sizin başınız belaya girsin? Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu konudaki kanunlari pek bilmiyorum, siyasi bir dava olabilecegi ve çaldırmamın onun telefonunda gozukmesi kafami kurcaliyordu. Cevap icin cok tesekkur ederim. AyarsıZZ dedi: Bir şey olmaz, takılma bu kadar. Adamın kendi davası, kendi problemi. Genişletmek için tıkla... Evet ben de bir şey olacağını düşünmüyorum. Cevap icin tesekkur ederim.
JustNobody dedi: Davası olan kişiyi arayınca neden sizin başınız belaya girsin? Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu konudaki kanunlari pek bilmiyorum, siyasi bir dava olabilecegi ve çaldırmamın onun telefonunda gozukmesi kafami kurcaliyordu. Cevap icin cok tesekkur ederim. AyarsıZZ dedi: Bir şey olmaz, takılma bu kadar. Adamın kendi davası, kendi problemi. Genişletmek için tıkla... Evet ben de bir şey olacağını düşünmüyorum. Cevap icin tesekkur ederim.