MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.071 Çözümler 6 7 Ağustos 2024 #11 BistyWraith dedi: Bugün arkadaş getirecek deneyeceğim bakalım sonuçları buraya yazarım unutmazsam. Genişletmek için tıkla... Sonuçlar nasıl? Bende aldım şimdi demledim içiyorum, terlemeyi azaltıp sakinleştiriyormuş.
BistyWraith dedi: Bugün arkadaş getirecek deneyeceğim bakalım sonuçları buraya yazarım unutmazsam. Genişletmek için tıkla... Sonuçlar nasıl? Bende aldım şimdi demledim içiyorum, terlemeyi azaltıp sakinleştiriyormuş.
O Orion44 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #12 MacBethad dedi: Sonuçlar nasıl? Bende aldım şimdi demledim içiyorum, terlemeyi azaltıp sakinleştiriyormuş. Genişletmek için tıkla... Testesteronu azaltıyor. Dikkatli kullanın
MacBethad dedi: Sonuçlar nasıl? Bende aldım şimdi demledim içiyorum, terlemeyi azaltıp sakinleştiriyormuş. Genişletmek için tıkla... Testesteronu azaltıyor. Dikkatli kullanın
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Ağustos 2024 #13 Deneyen varsa deneyeceğim yarın tütünle karıştırıp.