Serioz Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 İyi sosyaller. Adalances Towny'e yeni başladım kendime bir ev yaptım sonra oyundan çıkıp girdiğimde evimi bir kişi kendi arsası yapmış değerli elmas demir zümrüt gibi madenler vardı oyunda böyle bir şey yapılabilir mi?
İyi sosyaller. Adalances Towny'e yeni başladım kendime bir ev yaptım sonra oyundan çıkıp girdiğimde evimi bir kişi kendi arsası yapmış değerli elmas demir zümrüt gibi madenler vardı oyunda böyle bir şey yapılabilir mi?
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 9 Kasım 2022 #2 O servere özel bir durum mu bilmem ama /claim yapmadıysanız herkes alabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
Serioz Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #3 Sgm33 dedi: O servere özel bir durummu bilmem ama /claim yapmadıysanız herkes alabilir. Genişletmek için tıkla... Peki bu serverde suç mu?
Sgm33 dedi: O servere özel bir durummu bilmem ama /claim yapmadıysanız herkes alabilir. Genişletmek için tıkla... Peki bu serverde suç mu?
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 9 Kasım 2022 #4 Serioz dedi: Peki bu serverde suç mu? Genişletmek için tıkla... Serverdan servera değişir yetkililerle konuşursanız belki duruma müdahale edebilir.
Serioz dedi: Peki bu serverde suç mu? Genişletmek için tıkla... Serverdan servera değişir yetkililerle konuşursanız belki duruma müdahale edebilir.
Serioz Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #5 Sgm33 dedi: Serverdan servera değişir yetkililerle konuşursanız belki duruma müdahale edebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Sgm33 dedi: Serverdan servera değişir yetkililerle konuşursanız belki duruma müdahale edebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
KoFiHoo Decapat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #6 Serioz dedi: Peki bu serverde suç mu? Genişletmek için tıkla... değil