mkataturk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mayıs 2024 #1 Adalet okuyanlar hukuk bölümüne tamamlayabiliyor mu?
leben Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 124 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #2 Tamamlayamıyor diye biliyorum atam.
Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.630 Çözümler 24 6 Mayıs 2024 #3 Örgün ise evet, uzaktan zaten kapatıldı. Örgünlerin de kontenjanı azaldığı için puanları yükseltildi. (Özeller yine bildiğiniz gibi) Tabi daha önce kaydınız varsa yahut mezun olduysanız haklarınız saklı. YÖK Adalet Önlisans Programlarının Dönüştürülmesine İlişkin Alınan Karara Dair Açıklama Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı İnternet Sitesi www.yok.gov.tr
Örgün ise evet, uzaktan zaten kapatıldı. Örgünlerin de kontenjanı azaldığı için puanları yükseltildi. (Özeller yine bildiğiniz gibi) Tabi daha önce kaydınız varsa yahut mezun olduysanız haklarınız saklı. YÖK Adalet Önlisans Programlarının Dönüştürülmesine İlişkin Alınan Karara Dair Açıklama Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı İnternet Sitesi www.yok.gov.tr