C CxKorKusuz Femtopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #61 Alpha Frozen dedi: Hocam datapack ile plugin aynı şey mi oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... hayır datapacki dünyaya yüklüyorsünüz dünyalar kısmından plugini ise eklentilerden ekliyorsunuz ama mantığı aynı biraz
Alpha Frozen dedi: Hocam datapack ile plugin aynı şey mi oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... hayır datapacki dünyaya yüklüyorsünüz dünyalar kısmından plugini ise eklentilerden ekliyorsunuz ama mantığı aynı biraz
Kasin1235 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #62 Güncel hali var mı?
508438 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 426 Çözümler 2 8 Haziran 2023 #63 AdraSs dedi: parazitli minecraft adal adalın oynadığı parazitli Minecraft. Genişletmek için tıkla... Hocam map le mi geliyor yoksa sadece parazitler mi var.
AdraSs dedi: parazitli minecraft adal adalın oynadığı parazitli Minecraft. Genişletmek için tıkla... Hocam map le mi geliyor yoksa sadece parazitler mi var.
M mustik06 Yoctopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #64 Irklı Manhunt?
E Efedemirgonen2 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #65 mustik06 dedi: Irklı Manhunt? Genişletmek için tıkla... Irklar Origins adlı mod.
Kadir keskin Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #66 ressh dedi: Konuda var hocam yine de buyurun Link. Hayır, orta çağ paketinde yapılarda çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam link açılmıyor?
ressh dedi: Konuda var hocam yine de buyurun Link. Hayır, orta çağ paketinde yapılarda çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam link açılmıyor?
alens0620 Centipat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #67 adalium mod nasıl yükleniyor
E ekmekcibeyy Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ310100G İntel UHD Grapics 4+8 12 GB DDR4 3200 Mhz 256 GB SSD Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 12:15 #68 SiyahPassat dedi: Bana şu oyun Modu'nun haritası lazım. Belli yerlerde rastgele yapılar olmalı. Zombi Modu'nu buldum fakat haritayı bulamadım. Nereden bulabilirim ya da link atabilecek var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adal'ın oynadığı map
SiyahPassat dedi: Bana şu oyun Modu'nun haritası lazım. Belli yerlerde rastgele yapılar olmalı. Zombi Modu'nu buldum fakat haritayı bulamadım. Nereden bulabilirim ya da link atabilecek var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adal'ın oynadığı map