bilal21 Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Adal'ın oynadığı SCP modunu Minecraft üzerinden paralı şekilde nasıl indirebilirim? PS5'te oynayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2025
Adal'ın oynadığı SCP modunu Minecraft üzerinden paralı şekilde nasıl indirebilirim? PS5'te oynayacağım.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 6 Nisan 2025 #2 Oynayamazsınız. Java modlarının Bedrock'ta çalışması mümkün değil, marketplace'de benzer bir paket olduğunu da zannetmiyorum.
Oynayamazsınız. Java modlarının Bedrock'ta çalışması mümkün değil, marketplace'de benzer bir paket olduğunu da zannetmiyorum.
wisionarydev Picopat Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 140 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Team Lead at Frizpa Studios 6 Nisan 2025 #3 codefl0w dedi: Oynayamazsınız. Java modlarının Bedrock'ta çalışması mümkün değil, marketplace'de benzer bir paket olduğunu da zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... PS5'te olmaz ama bilgisayarda oynamak isterseniz: SCP Wilderness Survival
codefl0w dedi: Oynayamazsınız. Java modlarının Bedrock'ta çalışması mümkün değil, marketplace'de benzer bir paket olduğunu da zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... PS5'te olmaz ama bilgisayarda oynamak isterseniz: SCP Wilderness Survival
bilal21 Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #4 wisionarydev dedi: PS5'te olmaz ama bilgisayarda oynamak isterseniz: SCP Wilderness Survival Genişletmek için tıkla... Mobilde olurmu codefl0w dedi: Oynayamazsınız. Java modlarının Bedrock'ta çalışması mümkün değil, marketplace'de benzer bir paket olduğunu da zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Marketplacede benzerleri var ama sadece 2 3 tane scp var onlarada para vermek istemiyorum Son düzenleme: 6 Nisan 2025
wisionarydev dedi: PS5'te olmaz ama bilgisayarda oynamak isterseniz: SCP Wilderness Survival Genişletmek için tıkla... Mobilde olurmu codefl0w dedi: Oynayamazsınız. Java modlarının Bedrock'ta çalışması mümkün değil, marketplace'de benzer bir paket olduğunu da zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Marketplacede benzerleri var ama sadece 2 3 tane scp var onlarada para vermek istemiyorum