Adal'ın parazit modu nereden bulunur?

Vetronly

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam. Bir süredir adal izliyorum ve oynadığı herobrine.exe modunu bulabilmiştim ama parazit modunu bulamıyorum. Yardım olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam diğer yerlerde yazan modlar yanlış boşuna bakmayın kendim deneyip buldum tek doğru modu bu adal başka modlarda kullanıyor diye biliyorum ama https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/parasites-by-forge-labs

Bu mod paketine bakmıştım ama modlarının içerisinde birkaç mod eksikti diye hatırlıyorum ama deneyeceğim teşekkürler

CurseForge indir orada var parazit modu.

Zaten oradan arıyorum

Zaten oradan arıyorum.

Hocam indirdikten sonra oluşturuyosun mod arama yerine parasites yazınca çıkıyor bende var SS atayım.

1720539188695.png

Selam. Bir süredir adal izliyorum ve oynadığı herobrine.exe modunu bulabilmiştim ama parazit modunu bulamıyorum. Yardım olabilecek var mı?

Parazit modu the flesh that hates fakat mapini de indirmen lazım o da paralı gerçi bende var fakat vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum.(mod kendi başına zevkli gelmiyor bana göre)

Hocam indirdikten sonra oluşturuyosun mod arama yerine parasites yazınca çıkıyor bende var SS atayım.

Eki Görüntüle 2247059

İşte denediğim mod buydu bunda sürüm 1.12.2 ama Adal daha ileri bir sürüm oynuyor diye biliyorum

Parazit modu the flesh that hates fakat mapini de indirmen lazım o da paralı gerçi bende var fakat vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum.
Peki nereden satın alabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı