Adam akıllı film izleme sitesi

İnternet üzerinden izlemek yerine IDM ile HD olarak bir sefer indir ve tadını çıkart derim. İnternette dolsun diye bekleme yani. Ben sürekli indiriyorum.

Ben orjinal dil altyazılı 480p-720p ve popüler yeni değilde iyi film denmeyeceğinden sanatsal-duygusal yoğunluğu (romantizm ve aşktan bahsetmiyorum) yüksek düşündürücü filmlere ilgili olduğumdan bedava Unutulmaz Filmler - 720P HD Altyazılı Film izle paralı (Ayda 4.99TL.Yıllık ödeme planı: 2.99TL dan 35.88TL.)olarak Atrocious | MUBI | Online sinema platformu adreslerini kullanıyorum.
En yeni filmleri fakat çok geniş yelpazesi olmasada sanatsal filmleri bulabileceğin 360p ve bazı filmlerde 480p-720p yükleme yapılan VizyonFilmizle.Net | Film izlemenin Oscar Ödüllü adresindesiniz. adresinide takip edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
(Bilgisakurdu İNDİRMEKTE BEKLETİR) 20dkda indiribilersin idmyle FİBER İNTERNET kullanın yada eniyi site şuan bu Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 2011 Filmleri izle

Bir HD film ne kadar ? İnternettekiler 1-2 GB. 1,5 GB dosyayı saniyede 1 MB ile indirmesi çok az zaman alacaktır. İnternette donmaması için beklemekden daha mantıklı.

İnternette 1 kere izlersin ama indirirsen sonsuz kere.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı