C# Adam / saat bazlı çalışan uygulama hakkında öneriler

preonn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar;

Müşterimin isteği doğrultusunda temel olarak adam/saat bazlı çalışan bir uygulama geliştirdim.
Kullanıcılar giriş yapıp çalışacağı projeyi ve modülü seçiyor çalışmaya başlıyor ve çalışması bitincede çalışmasını bitiriyor. Yönetici bunu gelişmiş olarak raporluyor. Hangi projemin hangi modülüne hangi kullanıcı ne kadar zaman harcadı.
Ekstra güzellikleri ise, mesai başlangıç ve bitiş saatini belirtiyor. Belirttiği saatler harici çalışma olursa ayrı olarak tutuluyor ve raporlamada fazla mesaiyi daha net görebiliyor. Bir diğer güzelliği ise belirlediği süre kadar kullanıcıların klavyede herhangi bir tuşa basmaz ise zaman aşımı adı altında o kullanıcıyı veri tabanına kaydedip yönetici ekranına bildirim düşürüyor. Böylelikle hangi çalışanım ne kadar zaman aşımı yapmış olarak görebiliyor.

Sorum şu ki, saat bazlı çalışılan özellikle ofis ortamında hangi sektörler var hangi sektörlere pazarlamasını yapabilirim? Merak edenler için birkaç ekran görüntüsünü paylaşıyorum.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    13 KB · Görüntüleme: 96
  • Admin1.PNG
    41,6 KB · Görüntüleme: 89
  • admin2.PNG
    69,1 KB · Görüntüleme: 82
  • admin3.PNG
    16,2 KB · Görüntüleme: 88
  • admin4.PNG
    69,1 KB · Görüntüleme: 80
  • admin5.PNG
    93,4 KB · Görüntüleme: 88
  • kullanici1.PNG
    23,7 KB · Görüntüleme: 84
Yazilim alaninda kullanilir ama OS agnostik olmasi gerekir. Ayrica zaman asimi ozelligi hacklenebilir duruyor.

Merhaba eline sağlık hocam, ama bence ofis sektöründen ziyade evden çalışma yapanlara da çok yarar sağlar bence. Sektör de çok farketmiyor, her türlü iş için kullanabilirler.
Yeter ki, programlaşmaya sıcak bakan müşterilerin olsun
Yoksa ben bunu yapayım da ama sorna nasıl iptal edebilirizi düşünüyorlar genelde, kendi kurallarını kendileri yıkıyorlar.
Aşağıdaki gibi arttırabilirsin bu örnekleri.
bir çizim yapılacak, başla-bitir..
bir çağrı merkezinde arama yapan kişisindir, başla-bitir..
bir üretim elemanısınızdır, hammaddeyi doldurup bir mal ürettiniz, başla-bitir..
bir sipariş almışsınızdır, sevkiyata kadar olan işlerinizi yaptınız, başla-bitir..

Bunlara çalışan takip programı deniyor. İnternette bu programları inceleyip bu yazılımlarda mevcut olan, kendi yazılımınıza ekleyebileceğiniz özellikleri planlayabilirsiniz.

Vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, müşterim aradığına uygun bulamadığı için özel sipariş olarak geliştirdim. Farkeder sen modül ve revize olayları var ki bunlar çok çok önemli aşamalar. Yani. Projenin hem modülü var hemde revizesi. Dolayısıyla bir nevi hazır uygulamalar yerine kendi istedi ben geliştirdim. Daha fazla özellik isterse ücreti ödenir geliştirilir

Evet uzaktan da çalışmalar için kullanılabilir. Benden talep edilen ofis ortamındaydı sadece.

Yazilim alaninda kullanilir ama OS agnostik olmasi gerekir. Ayrica zaman asimi ozelligi hacklenebilir duruyor.
Zaman aşımı olayı yönetici girişinde olan bir durum. Kullanıcı girişinde zaman aşımı ile alakalı hiç birşey görmüyor. Kullanıcı girişini yapar proje modülünü seçip çalışmasına başlar ve çalışmasını bitirir

Şu anki müşteriniz dışında başkalarına da pazarlamasını yapacaksanız (ben öyle anladım) rakip ürünleri incelemeniz lazım.

Şu anki müşteriniz dışında başkalarına da pazarlamasını yapacaksanız (ben öyle anladım) rakip ürünleri incelemeniz lazım.
Hangi sektörler buna uyumku bilmiyorum, aslında aradığımda o. Hangi sektörlere hitap edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…