Adam Sandler

Makaleler
21
Yurt dışında cıvık ve düşük mizah seviyesi olması sebebiyle, tabiri caizse filmlerinin Türkiye'nin Recep İvedik'i gibi görülmesi sebebiyle çok fazla topa tutuluyor ve sevilmiyor. Aşağıda bırakttığım iki görselde Adam Sandler filmleri var. Hepsi var mı bilmiyorum.

İçlerinden Grown Ups, Blended, 50 First Dates, Happy Gilmore, Click ve Uncut Gems filmlerini izledim. Uncut Gems ile adeta ben bu cıvık karakterden fazlasıyım dediğini düşünüyorum kendisinin, oyunculuğu dışında genel olarak filmin kalitesi olarak da. Çok inanılmaz bir senaryo falan değildi ama film boyunca gerginliği hissedebildim. Grown Ups en sevdiğim yabancı komedi filmlerinden birisidir. Kahkaha attırmasa da film boyunca en azından tebessüm ettirir. Blended da güzel bir komedi sayılabilir. Click ve Happy Gilmore'u o kadar beğenmedim.

Kendisi hakkında yapılan düşük mizah seviyesine bir miktar katılıyor olsam da filmleri tebessüm ettiriyor ve kendisini izlettiriyor. Kendisi hakkında sizin düşünceleriniz nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, eklemek aklıma gelmedi. Filmlerinde genelde fazla +18 içerik olmuyor, ailecek izlenebilecek düzeydeydi benim izlediğim bütün filmleri.

Bence de öyle. Zaten genel olarak komedi filmlerinde ekstrem güzel hikayeler olmuyor. (Olanlar kesinlikle var) Adam Sandler hikaye veya olay komedisinden çok durum komedisi yapıyor. Onun ilk yaptığı zamanlar bunu yapan pek yoktu o yüzden yükseldi. Keyifli biri bence haykırarak güldürmese de dediğiniz gibi tebessüm oluşturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…