quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar, bu şarkıda bahsedilen İsmet tam olarak kimdir? Bir de kafasında kurbağa olan kişi kim tam olarak?
Arkadaşlar, bu şarkıda bahsedilen İsmet tam olarak kimdir? Bir de kafasında kurbağa olan kişi kim tam olarak?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 9 Ağustos 2020 #2 quintie10 dedi: Arkadaşlar, bu şarkıda bahsedilen İsmet tam olarak kimdir? Bir de kafasında kurbağa olan kişi kim tam olarak? Genişletmek için tıkla... İsmet inönü olduğunu düşünüyorum. @Jira neden şaşırdınız ki ? Sadece fikir.
quintie10 dedi: Arkadaşlar, bu şarkıda bahsedilen İsmet tam olarak kimdir? Bir de kafasında kurbağa olan kişi kim tam olarak? Genişletmek için tıkla... İsmet inönü olduğunu düşünüyorum. @Jira neden şaşırdınız ki ? Sadece fikir.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #3 Ben adamlar grubunun şarkılarında anlam aramıyordum şu ana kadar Şu an aşırı merak ediyorum.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 9 Ağustos 2020 #4 Furkaninkosesi dedi: Ben adamlar grubunun şarkılarında anlam aramıyordum şu ana kadar Şu an aşırı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım, bazılarının düşüncesi benimle aynı ben de çok merak içindeyim.
Furkaninkosesi dedi: Ben adamlar grubunun şarkılarında anlam aramıyordum şu ana kadar Şu an aşırı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım, bazılarının düşüncesi benimle aynı ben de çok merak içindeyim.
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #5 reddline dedi: İsmet inönü olduğunu düşünüyorum. @Jira neden şaşırdınız ki ? Sadece fikir. Genişletmek için tıkla... Benimde aklıma geldi fakat pek mantıklı gelmedi biraz düşününce. Ali Desidero gibi hayali bir karakter olma şansı da var sanırım.
reddline dedi: İsmet inönü olduğunu düşünüyorum. @Jira neden şaşırdınız ki ? Sadece fikir. Genişletmek için tıkla... Benimde aklıma geldi fakat pek mantıklı gelmedi biraz düşününce. Ali Desidero gibi hayali bir karakter olma şansı da var sanırım.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 9 Ağustos 2020 #6 quintie10 dedi: Benimde aklıma geldi fakat pek mantıklı gelmedi biraz düşününce. Ali Desidero gibi hayali bir karakter olma şansı da var sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hayali karekter de olabilir içine kapalı biri olarak.
quintie10 dedi: Benimde aklıma geldi fakat pek mantıklı gelmedi biraz düşününce. Ali Desidero gibi hayali bir karakter olma şansı da var sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hayali karekter de olabilir içine kapalı biri olarak.
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #7 reddline dedi: Evet hayali karekter de olabilir içine kapalı biri olarak. Genişletmek için tıkla... Epeydir araştırıyorum. Sanırım ya Tolga Bey'e sormak gerekiyor ya da hayali bir karakter olduğuna inanmak. Eğer konsere gidip bir şekilde iletişim kurabilirsem gelecekte buraya eklerim. Gerçekten çok merak ediyorum. Şimdilik 2. şıkka inanacağım.
reddline dedi: Evet hayali karekter de olabilir içine kapalı biri olarak. Genişletmek için tıkla... Epeydir araştırıyorum. Sanırım ya Tolga Bey'e sormak gerekiyor ya da hayali bir karakter olduğuna inanmak. Eğer konsere gidip bir şekilde iletişim kurabilirsem gelecekte buraya eklerim. Gerçekten çok merak ediyorum. Şimdilik 2. şıkka inanacağım.