Adana çok sıcak

üyeadi321321

Hectopat
Geceleri cidden çok sıcak oluyor. Şu an pişiyorum, hava çok sıcak ve nemli. Adana şu an 27 derece %94 nem. Sizin bulunduğunuz şehrin hava durumu nasıl? Sıcak mı oralar?

Geceleri cidden çok sıcak oluyor. Şu an pişiyorum, hava çok sıcak ve nemli. Adana şu an 27 derece %94 nem. Sizin bulunduğunuz şehrin hava durumu nasıl? Sıcak mı oralar?

O kadar da değil ama yucuklu sumurta gibi pişiyorum.

Erzurum'da köy ortamları sabah sıcak gece soğuk oluyor şehirde öyle değil ama gece gündüz sıcak oluyor.

29 Derece %72 nem. Dışarısı sıcak ama evin içi gayet iyi. Klimalar iş görüyor.

İstanbul'da 2-3 gün önceye kadar gece uyutmayacak kadar nem vardı. Şu son 2 gündür nem azaldı ama hala bütün gün vantilatörün dibinde oturuyorum.

İstanbul'da 2-3 gün önceye kadar gece uyutmayacak kadar nem vardı. Şu son 2 gündür azaldı ama.
Aynı şekilde 2-3 gün önce dışarıya tutuyordum kolumu yanmaya başlıyordu. Hem ben biraz dayanıksızım sıcağa çay falan pek tutamam. Deli yaktı beni. İstanbul...

Ben pek hissetmedim aslında, arada bir bakkala uğrarken biraz terliyorum o kadar. Önceki 2 seneye kıyasla yine iyi bu yıl bence.

Vantilatörün karşısından 1 dk ayrılınca elim yüzüm ter içinde kalıyor. Gece yarım neyin sıcağı bu arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…