Adana'da e-sigara satan yer önerisi

omerrayaydin1

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Adana'da oturuyorum elektronik sigara alacağım. Sipariş etmekle uğraşmak istemiyorum. Çoğu markanın olduğu yer var mıdır?

Merhaba. Adana'da oturuyorum elektronik sigara alacağım. Sipariş etmekle uğraşmak istemiyorum. Çoğu markanın olduğu yer var mıdır?

Hocam telefoncularda oluyor ama biraz elit olması lazım hepsinde olmaz mesela ben vozol sordum bugün 1 2 telefoncuya vardı hepsinde e-sigara da olanlar vardır yüksek ihtimal.

Kendi banka hesabınızdan Papara'ya para atmanız lazım başkasının ibanına yollamak için sanırım.

Yardımcı olmadılar hocam.

Hocam telefoncularda oluyor ama biraz elit olması lazım hepsinde olmaz mesela ben vozol sordum bugün 1 2 telefoncuya vardı hepsinde e-sigara da olanlar vardır yüksek ihtimal.
Eyvallah

Hocam telefoncularda oluyor ama biraz elit olması lazım hepsinde olmaz mesela ben Vozol sordum bugün 1 2 telefoncuya vardı hepsinde e-sigara da olanlar vardır yüksek ihtimal.

Çarşıdamı sordun.

Ben hiç görmedim ama patlama garantili olarak pardon mekandaki abi garantili olarak çakmak plazadan alışveriş yapabilirsiniz. (en son arkadaşım oradan almıştı).🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı