Adana'da Elmacık deneyimim

Tanımam etmem bu şirketi ama böyle firmaların iyiliği müşteri bir sorun yaşadığında belli olur. Dost kötü günde belli olur derler ya onun gibi. Aldığınız parçalardan birinde sorun çıkması halinde hemen "kullanıcı hatası" diyip işin içinden sıyrılmaya çalışan firmalar olduğu gibi "getir değiştirelim" diyen firmalar da olabiliyor. Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.

2 kere alışveriş yaptım elmacık şirketinden.
Birincisinde ekran kartı aldım. İkinci alışverişimde de hard disk almıştım.
Gayet ilgililerdi. Sorularıma da hemen cevap aldım.

Hocam çok ilgiliydi.Yani böyle uğraşmaz hiç birşey yapmaz bazı satıcılar fakat bu baya ilgili ve bilgiliydi.Haftaya masaüstü aldığımda çok iyi olacak.Tekrardan paylaşırım.Rica ederim
Heh! Bu arada ben elinizde PSU var mı dedim.Power Boost'un var fakat çok kaliteli değil dedi.Yani başka bir bilgisayarcı olsaydı direk iyi diyip kitleyebilirdi mesela.Yerde turbox monitörler vardı ya turbox satıyor ama ekran kartı ve monitör satıyor çok kötü bişey değil.
Tekrardan güncelleme yapıyorum tüm parçalar çalıştı sorunsuz bir şekilde öneriyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…