S senXtial Centipat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 60 19 Şubat 2022 #1 Merhaba, ismim Ali. Son zamanlarda grafitiye merak sardım. Adana'da grafiti nerede çalışabilirim fikri olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022
Merhaba, ismim Ali. Son zamanlarda grafitiye merak sardım. Adana'da grafiti nerede çalışabilirim fikri olan var mı?
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 senXtial dedi: Merhaba, ismim Ali. Son zamanlarda grafitiye merak sardım. Adana'da grafiti nerede çalışabilirim fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında fikrim yok. Ancak biri görüp sizi kovalarsa diye ayak kaslarınızı ve bileklerinizi geliştirin. Ne olur ne olmaz
senXtial dedi: Merhaba, ismim Ali. Son zamanlarda grafitiye merak sardım. Adana'da grafiti nerede çalışabilirim fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında fikrim yok. Ancak biri görüp sizi kovalarsa diye ayak kaslarınızı ve bileklerinizi geliştirin. Ne olur ne olmaz
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 19 Şubat 2022 #3 Hürriyet Mah.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 19 Şubat 2022 #4 Terk edilmiş bir bina vs. varsa olabilir ya da evinizin yakınında kullanılmayan/izin aldığınız bir duvarda da çalışabilirsiniz. Yasal olarak bir sorun yaratmıyorsa çevredeki insanlarla aranızı iyi tutsanız yeter.
Terk edilmiş bir bina vs. varsa olabilir ya da evinizin yakınında kullanılmayan/izin aldığınız bir duvarda da çalışabilirsiniz. Yasal olarak bir sorun yaratmıyorsa çevredeki insanlarla aranızı iyi tutsanız yeter.