Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Ekran kartımın altına fan taktıracağım fakat fan yuvası yok. Vatan yapmadı, o yüzden Adana'da oraya delik açıp fan takacak iyi bilgisayarcı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
Ekran kartımın altına fan taktıracağım fakat fan yuvası yok. Vatan yapmadı, o yüzden Adana'da oraya delik açıp fan takacak iyi bilgisayarcı var mı?
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 30 Ağustos 2021 #2 Kendiniz açmayı deneyin fan deliğini.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.844 Çözümler 174 30 Ağustos 2021 #3 Leozihm dedi: Ekran kartımın altına fan taktıracağım fakat fan yuvası yok. Vatan yapmadı, o yüzden Adana'da oraya delik açıp fan takacak iyi bilgisayarcı var mı? Genişletmek için tıkla... Gazipaşa LastPoint'e git. Beni Umut gönderdi diye selam söyle. Hatırlamazsa Amerikalı çocuk diye tekrarla. Halleder işini.
Leozihm dedi: Ekran kartımın altına fan taktıracağım fakat fan yuvası yok. Vatan yapmadı, o yüzden Adana'da oraya delik açıp fan takacak iyi bilgisayarcı var mı? Genişletmek için tıkla... Gazipaşa LastPoint'e git. Beni Umut gönderdi diye selam söyle. Hatırlamazsa Amerikalı çocuk diye tekrarla. Halleder işini.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #4 238950 dedi: Kendiniz açmayı deneyin fan deliğini. Genişletmek için tıkla... Sizin evde nasıl şartlar var bilmiyorum fakat bizim evde düzgün bir delik açacak makine yok. Malum fan takacak ve delikte en ufak sorun olursa çok ses çıkartır.
238950 dedi: Kendiniz açmayı deneyin fan deliğini. Genişletmek için tıkla... Sizin evde nasıl şartlar var bilmiyorum fakat bizim evde düzgün bir delik açacak makine yok. Malum fan takacak ve delikte en ufak sorun olursa çok ses çıkartır.
Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #5 Teşekkürler sıvı soğutma işi de yapar mı Vatan'dan ucuza halledebilir mi daha doğrusu Görkem Umut dedi: Gazipaşa Lastpoint'e git. Beni umut gönderdi diye selam söyle. Hatırlamazsa Amerikalı çocuk diye tekrarla. Halleder işini. Genişletmek için tıkla...
Teşekkürler sıvı soğutma işi de yapar mı Vatan'dan ucuza halledebilir mi daha doğrusu Görkem Umut dedi: Gazipaşa Lastpoint'e git. Beni umut gönderdi diye selam söyle. Hatırlamazsa Amerikalı çocuk diye tekrarla. Halleder işini. Genişletmek için tıkla...
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.844 Çözümler 174 30 Ağustos 2021 #6 Leozihm dedi: Teşekkürler sıvı soğutma işi de yapar mı Vatan'dan ucuza halledebilir mi daha doğrusu Genişletmek için tıkla... Ekipmanı alır verirsen montajını yaparlar.
Leozihm dedi: Teşekkürler sıvı soğutma işi de yapar mı Vatan'dan ucuza halledebilir mi daha doğrusu Genişletmek için tıkla... Ekipmanı alır verirsen montajını yaparlar.
Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #7 Görkem Umut dedi: Ekipmanı alır verirsen montajını yaparlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır 1 aya kadar giderim matkap işi olunca güvenilir yer bulmak zordu teşekkürler.
Görkem Umut dedi: Ekipmanı alır verirsen montajını yaparlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır 1 aya kadar giderim matkap işi olunca güvenilir yer bulmak zordu teşekkürler.