Patates Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2017 #1 TRSami01 dedi: Bende AOC E2070SWN monitör var. 900p benimki de. Nasıl 1080p kullanıyorsunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartımın bir özelliği sayesinde. Galiba DSR'dı bu özelliğin ismi. Bu arada Adana'nın neresinde yaşıyorsunuz.
TRSami01 dedi: Bende AOC E2070SWN monitör var. 900p benimki de. Nasıl 1080p kullanıyorsunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartımın bir özelliği sayesinde. Galiba DSR'dı bu özelliğin ismi. Bu arada Adana'nın neresinde yaşıyorsunuz.
TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Kasım 2017 #2 Patates dedi: Ekran kartımın bir özelliği sayesinde. Galiba DSR'dı bu özelliğin ismi. Bu arada Adana'nın neresinde yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mavi Bulvar. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2017
Patates dedi: Ekran kartımın bir özelliği sayesinde. Galiba DSR'dı bu özelliğin ismi. Bu arada Adana'nın neresinde yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mavi Bulvar.
TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2017 #3 Patates dedi: Ekran kartımın bir özelliği sayesinde. Galiba DSR'dı bu özelliğin ismi. Bu arada Adana'nın neresinde yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ne için sormuştunuz acaba ?
Patates dedi: Ekran kartımın bir özelliği sayesinde. Galiba DSR'dı bu özelliğin ismi. Bu arada Adana'nın neresinde yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ne için sormuştunuz acaba ?
Patates Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2017 #4 TRSami01 dedi: Ne için sormuştunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Çukurova Üniversitesinde okuyorum.
TRSami01 dedi: Ne için sormuştunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Çukurova Üniversitesinde okuyorum.
TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2017 #5 Patates dedi: Çukurova Üniversitesinde okuyorum. Genişletmek için tıkla... Balcalı mı ? Ben de beyazevler tarafında okuyorum 2 yıllık. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2017
Patates dedi: Çukurova Üniversitesinde okuyorum. Genişletmek için tıkla... Balcalı mı ? Ben de beyazevler tarafında okuyorum 2 yıllık.