LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 GPU belleğim yetersiz kalıyor. Adanmış GPU belleğini arttırabilir miyim? Arttırabiliyorsak ise nasıl yaparız? Dosya Ekleri resim_2022-07-11_153519342.png 9,7 KB · Görüntüleme: 546
GPU belleğim yetersiz kalıyor. Adanmış GPU belleğini arttırabilir miyim? Arttırabiliyorsak ise nasıl yaparız?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.830 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 11 Temmuz 2022 #2 Paylaşılan GPU belleği RAM artışıyla arttırılabilir ama adanmış GPU belleği sadece ekran kartı değişimi ile arttırılabilir. Son düzenleme: 11 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Paylaşılan GPU belleği RAM artışıyla arttırılabilir ama adanmış GPU belleği sadece ekran kartı değişimi ile arttırılabilir.
KS KS LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 Connor The Android dedi: Paylaşılan GPU belleği RAM artışıyla arttırılabilir ama GPU belleği sadece ekran kartı değişimi ile arttırılabilir. Genişletmek için tıkla... Adanmış GPU belleğini arttırmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Connor The Android dedi: Paylaşılan GPU belleği RAM artışıyla arttırılabilir ama GPU belleği sadece ekran kartı değişimi ile arttırılabilir. Genişletmek için tıkla... Adanmış GPU belleğini arttırmak istiyorum.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 LxnaDelRay dedi: Adanmış GPU belleğini arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni ekran kartı alın. Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Adanmış GPU belleğini arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni ekran kartı alın.
KS KS LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #5 Greenville dedi: Yeni ekran kartı alın. Genişletmek için tıkla... Para ver alayım. Artı 0 Eksi
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.830 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 11 Temmuz 2022 #6 LxnaDelRay dedi: Adanmış GPU belleğini arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İşte, sadece ekran kartını değiştirerek arttırabilirsiniz. Adanmış bellek demek, ekran kartının üstündeki bellek demek. Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Adanmış GPU belleğini arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İşte, sadece ekran kartını değiştirerek arttırabilirsiniz. Adanmış bellek demek, ekran kartının üstündeki bellek demek.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #7 LxnaDelRay dedi: Para ver alayım. Genişletmek için tıkla... Olsa kendime alırdım Artı 0 Eksi
KS KS LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #8 Connor The Android dedi: İşte, sadece ekran kartını değiştirerek arttırabilirsiniz. Adanmış bellek demek, ekran kartının üstündeki bellek demek. Genişletmek için tıkla... Ama eskiden 5 GB adanmış Bellekteydi. Artı 0 Eksi
Connor The Android dedi: İşte, sadece ekran kartını değiştirerek arttırabilirsiniz. Adanmış bellek demek, ekran kartının üstündeki bellek demek. Genişletmek için tıkla... Ama eskiden 5 GB adanmış Bellekteydi.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #9 LxnaDelRay dedi: Ama eskiden 5 GB adanmış Bellekteydi. Genişletmek için tıkla... Driver güncel mi? Ekran kartınız nedir? Laptop mu? Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Ama eskiden 5 GB adanmış Bellekteydi. Genişletmek için tıkla... Driver güncel mi? Ekran kartınız nedir? Laptop mu?
KS KS LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #10 Greenville dedi: Driver güncel mi? Ekran kartınız nedir? Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Evet laptop driver güncelmi bilmiyorum. Greenville dedi: Driver güncel mi? Ekran kartınız nedir? Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan sıfırla ile format atmıştım. Driverler silindimi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Greenville dedi: Driver güncel mi? Ekran kartınız nedir? Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Evet laptop driver güncelmi bilmiyorum. Greenville dedi: Driver güncel mi? Ekran kartınız nedir? Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan sıfırla ile format atmıştım. Driverler silindimi bilmiyorum.