LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 GPU belleğim yetersiz kalıyor. Adanmış GPU belleğini arttırabilir miyim? Arttırabiliyorsak ise nasıl yaparız? Dosya Ekleri resim_2022-07-11_153519342.png 9,7 KB · Görüntüleme: 546
GPU belleğim yetersiz kalıyor. Adanmış GPU belleğini arttırabilir miyim? Arttırabiliyorsak ise nasıl yaparız?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #11 LxnaDelRay dedi: Evet laptop driver güncelmi bilmiyorum. Ayarlardan sıfırla ile format atmıştım. Driverler silindimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Guncellleyin. Model nedir? Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Evet laptop driver güncelmi bilmiyorum. Ayarlardan sıfırla ile format atmıştım. Driverler silindimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Guncellleyin. Model nedir?
KS KS LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #12 Greenville dedi: Guncellleyin. Model nedir? Genişletmek için tıkla... Nvidia GEforce MX450 Artı 0 Eksi
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #13 LxnaDelRay dedi: Evet laptop driver güncelmi bilmiyorum. Ayarlardan sıfırla ile format atmıştım. Driverler silindimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Onun yerine temiz format atın. Driverler silinir. CPU-Z ile modeline bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Evet laptop driver güncelmi bilmiyorum. Ayarlardan sıfırla ile format atmıştım. Driverler silindimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Onun yerine temiz format atın. Driverler silinir. CPU-Z ile modeline bakabilirsiniz.
KS KS LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #14 Greenville dedi: Guncellleyin. Model nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl Güncelleyeceğim? Artı 0 Eksi
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #15 LxnaDelRay dedi: Nasıl Güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Nasıl Güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
KS KS LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #16 Greenville dedi: Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Şimdi güncellesem Adanmış GPU belleği artacak mı? Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Greenville dedi: Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Şimdi güncellesem Adanmış GPU belleği artacak mı? Teşekkürler.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #17 LxnaDelRay dedi: Şimdi güncellesem Adanmış GPU belleği artacak mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Galiba. Orta mi üst versiyon mu sizin ki bilmiyorum. Üst versiyon GTX 1650'e eşit. Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Şimdi güncellesem Adanmış GPU belleği artacak mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Galiba. Orta mi üst versiyon mu sizin ki bilmiyorum. Üst versiyon GTX 1650'e eşit.
KS KS LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #18 Greenville dedi: Galiba. Orta mi üst versiyon mu sizin ki bilmiyorum. Üst versiyon GTX 1650'e eşit. Genişletmek için tıkla... Orta mı üstmü nasıl anlayacağım? Artı 0 Eksi
Greenville dedi: Galiba. Orta mi üst versiyon mu sizin ki bilmiyorum. Üst versiyon GTX 1650'e eşit. Genişletmek için tıkla... Orta mı üstmü nasıl anlayacağım?
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 11 Temmuz 2022 #19 LxnaDelRay dedi: Şimdi güncellesem Adanmış GPU belleği artacak mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Artmayacak adanmış bellek ekran kartın üzerinde bulunan DRAM'ların sayı ve boyutuna bağlıdır. Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Şimdi güncellesem Adanmış GPU belleği artacak mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Artmayacak adanmış bellek ekran kartın üzerinde bulunan DRAM'ların sayı ve boyutuna bağlıdır.