Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.437 Çözümler 33 14 Mart 2025 #1 Merhaba adanmış GPU belleği daha önce 512 MB olarak gözüktüğünü hatırlıyorum. Şu anda 448 MB olarak gözüküyor bir sorun mu var acaba, çözemedim. Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Merhaba adanmış GPU belleği daha önce 512 MB olarak gözüktüğünü hatırlıyorum. Şu anda 448 MB olarak gözüküyor bir sorun mu var acaba, çözemedim. Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Çözüm FehmiDogru.js 14 Mart 2025 Normal. Ayrıca zaten laptopunda harici RTX ekran kartı var, Radeon oyun performansı olarak önem taşımıyor.
Normal. Ayrıca zaten laptopunda harici RTX ekran kartı var, Radeon oyun performansı olarak önem taşımıyor.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.369 Makaleler 1 Çözümler 333 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2025 #2 Normal. Ayrıca zaten laptopunda harici RTX ekran kartı var, Radeon oyun performansı olarak önem taşımıyor. Artı 1 Eksi Çözüm
Normal. Ayrıca zaten laptopunda harici RTX ekran kartı var, Radeon oyun performansı olarak önem taşımıyor.
Barışınız Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 2 Çözümler 42 Yer Vilnius, Lithuania Daha fazla Sistem Özellikleri - Macbook Air M3 15" (2024) - TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard - GIGABYTE Geforce RTX 4070, - Ryzen 7 7700, - Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM, - TUF 750W PSU 80+ Gold, - SteelSeries Apex Pro Keyboard, - Steel Series Aerox 5 Mouse, - AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor, - DeepCool LE520 Liquid Cooler, Cinsiyet Erkek Meslek AI Researcher at Outlier.ai 14 Mart 2025 #3 Endise edilecek bir durum yok, sisteminiz bellek kullanimina bagli olarak dinamik bir sekilde ayarlamasindan kaynaklanir. Artı 0 Eksi
Endise edilecek bir durum yok, sisteminiz bellek kullanimina bagli olarak dinamik bir sekilde ayarlamasindan kaynaklanir.
KS KS Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.437 Çözümler 33 14 Mart 2025 #4 FehmiDogru.js dedi: Normal. Ayrıca zaten laptopunda harici RTX ekran kartı var, Radeon oyun performansı olarak önem taşımıyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum da hocam bir sorun mu var diye korktum tekrar teşekkür ederim hocam. Barışınız dedi: Endişe edilecek bir durum yok, sisteminiz bellek kullanimina bagli olarak dinamik bir sekilde ayarlamasindan kaynaklanir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bir sorun var diye endişe etmiştim çok sağ olun. Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Normal. Ayrıca zaten laptopunda harici RTX ekran kartı var, Radeon oyun performansı olarak önem taşımıyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum da hocam bir sorun mu var diye korktum tekrar teşekkür ederim hocam. Barışınız dedi: Endişe edilecek bir durum yok, sisteminiz bellek kullanimina bagli olarak dinamik bir sekilde ayarlamasindan kaynaklanir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bir sorun var diye endişe etmiştim çok sağ olun.