Adaptive Sync açılmalı mı?

tark67

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI MAG275qf monitörümde Adaptive Sync var, bunu açmalı mıyım? Monitör menüsünden NVIDIA denetim masasında ise G-Sync ayarı var, açmama olanak veriyor, açmalı mıyım bu ayarları? Kapalıyken takılma oluyor gibi hissettim ama psikolojik de olabilir.

Adaptive Sync açman yeterli olacaktır. Zaten monitörün G-SYNC'yi desteklemiyor.

Desteklemediği için böyle bir menü olmaz diye düşünmüştüm ben de görünce şaşırdım Adaptive Sync açınca NVIDIA uygulamasında G-SYNC'ı otomatik açıyor sanırım

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 181256.png
    83,5 KB · Görüntüleme: 118
Desteklemediği için böyle bir menü olmaz diye düşünmüştüm ben de görünce şaşırdım Adaptive Sync açınca NVIDIA uygulamasında G-Sync'ı otomatik açıyor sanırım.

Monitörün, Adaptive Sync sayesinde otomatik olarak ekran kartına adapte oluyor zaten.

Ben olsam açmazdım 180 Hz zaten monitör. Yırtılma var mı yok mu ona bakar sonra karar verirdim.

Açmakta bir dezavantaj olacağını sanmıyorum aksi taktirde zaten kullanıcı fark varsa fark edip kapatma ihtiyacı duyar ki zaten Adaptive Sync yararlı bir teknoloji.

Hocam merhaba aynı monitörden aldım tepski süresini en hızlı yapınca ghosting oluşuyor mu bakar mısınız UFO test yaparken?

Hocam merhaba aynı monitörden aldım tepski süresini en hızlı yapınca ghosting oluşuyor mu bakar mısınız UFO test yaparken?
beyaz izler bırakıyor arkasında ters ghosting deniyor en hızlıda kullanmak sağlıklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…